Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Het laatste kwartaal van dit jaar is ingegaan. Een mooi moment alvast een voorschot te nemen en een blik vooruit te werpen op de toekomst. Hoe gaat facilitair management (FM) eruit zien? Waar gaat het naartoe en waar moeten we rekening mee houden? Wij zien een toekomst waarin facilitair management steeds meer gebruik maakt van data om processen slim, duurzaam, efficiënt en modulair te maken.

  Data-driven facilitair management: slimme beslissingen met inzicht

  Tegenwoordig draait bijna alles om data. Facilitair management blijft niet achter. Steeds vaker zie je dat FM gebruik maakt van data om strategische beslissingen te nemen, bijvoorbeeld over huisvesting- en energievraagstukken. Met behulp van IoT (Internet of Things)-apparaten kunnen faciliteiten worden uitgerust met sensoren die real-time gegevens verzamelen over energieverbruik, ruimtegebruik en operationele prestaties. Deze data bieden waardevolle inzichten waarmee managers slimme beslissingen kunnen nemen om de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk van de organisatie te verkleinen. Dat brengt ons bij het volgende punt.

  Duurzaam facilitair management: een groenere toekomst

  Duurzaamheid staat hoog op de agenda van veel organisaties. Facilitair management speelt een cruciale rol bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van bedrijven. Met dataverzameling kunnen facilitaire processen worden geoptimaliseerd. Dankzij gedetailleerde inzichten kunnen bijvoorbeeld onnodig energieverbruik en afval worden verminderd. Daarnaast kunnen facilitair managers ook kijken naar energiezuinige technologieën, waardoor organisaties hun milieudoelstellingen kunnen bereiken en tegelijkertijd kosten kunnen besparen.

  Slimme facilitaire oplossingen: efficiëntie in actie

  Naast het verduurzamingsvraagstuk zien we dat facilitair management steeds meer behoefte heeft aan data om de werkomgeving te optimaliseren en efficiënter in te richten. Slimme technologieën - zoals automatische verlichtingssystemen, slimme klimaatregeling en ruimtereserveringssystemen - zorgen voor een goede werkomgeving. Je kunt bijvoorbeeld de bezettingsgraad van vergaderruimtes en werkplekken monitoren. Zo kun je de beschikbare ruimte optimaler benutten en onnodig ruimtegebruik verminderen. Dit soort systemen wordt aangestuurd door de data die wordt verzameld en gevisualiseerd in bij voorkeur één overzichtelijk dashboard.

  Dit wordt steeds belangrijker, zeker aangezien organisaties een uitdaging hebben om medewerkers naar kantoor te krijgen. Hybride werken is de norm geworden. Daardoor is het belangrijk om de werkomgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De werkomgeving moet meerwaarde bieden. Daar ligt een grote kans voor facilitair management en datagestuurde oplossingen helpen daarbij.

  Modulair facilitair management: flexibiliteit als uitgangspunt

  De toekomst van facilitair management modulair, wat betekent dat oplossingen flexibel en aanpasbaar moeten zijn aan de snel veranderende behoeften van organisaties. Modulaire systemen - zoals flexibele werkstations en geautomatiseerde GBS-systemen - stellen bedrijven in staat om ruimtes snel en efficiënt aan te passen aan veranderende eisen. Deze flexibiliteit verbetert niet alleen de productiviteit, maar maximaliseert ook de gebruikte ruimte en verlaagt bijvoorbeeld energiekosten het verbruik af te stemmen op daadwerkelijk gebruik van het gebouw en gebouwdelen - zonder dat het ten kosten gaat van een aangenaam binnenklimaat.

  Naar een data-driven, duurzame, slimme en modulaire toekomst

  Facilitair management is al flink aan het veranderen. Steeds meer FM’ers maken al gebruik van data om hun processen efficiënter te maken en hun strategieën te onderbouwen. Duurzaamheid staat hierin centraal. Daarnaast zal slim facilitair management de werkervaring van medewerkers verbeteren en de productiviteit verhogen. Tenslotte zal modulariteit organisaties in staat stellen om zich aan te passen aan snel veranderende omstandigheden.

  Kortom: organisaties die deze trends omarmen, bereiken operationele efficiëntie en hebben een positieve impact op het milieu en hun medewerkers. Wil je hiermee aan de slag? Beyond Eyes helpt organisaties om hun facilitair management te verslimmen en te verduurzamen. Dat hoeft niet in een keer, maar kun je stap voor stap opbouwen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Recente updates

  Zo word je slimmer in facilitair management
  De transitie naar datagedreven werken is in volle gang. Maar het ontsluiten, inzichtelijk maken en a... Lees meer
  Beyond Eyes reserveringsapp nu ook beschikbaar in Microsoft Outlook
  Werk je veel met Outlook en wil je snel een ruimte boeken? Onze reserveringsapp is nu nog eenvoudige... Lees meer