Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Kansen voor facilitair management

  De druk op organisaties om duurzamer te worden neemt sterk toe. Medewerkers vinden het steeds belangrijker dat organisaties waarvoor zij werken duurzaam zijn. Ook vanuit wet- en regelgeving is de druk hoog.

  Hieruit volgen vragen over het verduurzamen van vastgoed en de facilitaire processen. Dat zorgt ervoor dat vastgoed- en facilitair management bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Er is namelijk veel duurzaamheidswinst te halen als het gaat om zaken als energieverbruik, CO₂ uitstoot en circulariteit.

  Inzicht

  Om die duurzaamheidswinst ook echt te realiseren, is inzicht in je gebouw en je facilitaire processen natuurlijk van toegevoegde waarde. Het hebben van die inzichten is alleen niet vanzelfsprekend. Dat kan komen doordat er simpelweg nauwelijks data om handen is, of omdat er geen goede dataontsluiting is, omdat facilitaire partners niet in staat zijn kwalitatieve data de delen.

  Drie manieren waarop data het verschil maakt

  1. Data om je operatie mee aan te sturen

  Met data en inzicht over bezetting en benutting, energieverbruik en binnenklimaat kun je op korte termijn aan de slag met duurzaamheid. Zo ontdek je snel patronen over de bezetting van je pand en kun je tijdelijk gebouwdelen of verdiepingen sluiten. Dit levert direct energiebesparing op omdat je in de gesloten delen de lampen en verwarming uit kunt doen.

  2. Data om je strategie op te bepalen en te onderbouwen

  Naast het direct behalen van duurzaamheidswinst, vorm je op basis van deze data een onderbouwde duurzaamheidsstrategie. Historische data stellen je namelijk in staat om een nulpunt te bepalen van bijvoorbeeld je energiehuishouding, CO₂ uitstoot, voedselverspilling, waterverbruik, enzovoort.

  Met deze nulmeting bepaal je hoeveel je wil bezuinigen en hoe je daar komt. Omdat je ook beschikt over realtime data, kun je gericht sturen op de te behalen doelen en zie je wat het effect is van de genomen maatregelen. Dit maakt je als facilitair manager niet alleen flexibel, je krijgt ook grip en controle op de zaak.

  3. Data om intern en extern te rapporteren over behaalde resultaten

  Tot slot gebruik je deze data en inzichten om behaalde resultaten te delen met directieleden, maar ook extern, wanneer er bijvoorbeeld mijlpalen zijn bereikt. Met de inzichten die je ophaalt, kun je heel concreet aantonen wat je hebt bereikt en laten zien wat er nodig is voor de volgende stap.

  Data voor operatie, strategie, en rapportage

  Het is dus zaak om kwalitatieve data te ontsluiten en te visualiseren, om tot de juiste inzichten te komen en te kunnen sturen op duurzaamheid. Dat begint met sensortechnologie. Sensoren verzamelen realtime data van wat er in je gebouw gebeurt. Denk hierbij aan het energieverbruik, het binnenklimaat en de bezetting en benutting.

  Het verzamelen van data is één ding. Het moet ook inzichtelijk zijn, bijvoorbeeld in een dashboard. Zo krijgt de je een goed inzicht in je wat er in je gebouw gebeurt en je facilitaire processen, zowel realtime als historisch. De combinatie van dataverzameling en inzichten vanuit het dashboard die Beyond Eyes biedt, stellen je in staat om direct je operatie te verduurzamen, een onderbouwde duurzaamheidsstrategie op te stellen en successen met in- en extern te delen.

  Recente updates

  Wat gaan we in 2023 zien? 3 trends op het gebied van facilitair management
  Het nieuwe jaar is net begonnen en je zult je vast hebben afgevraagd wat 2023 gaat brengen en waar j... Lees meer
  Event
  Beyond Eyes staat op vakbeurs Facilitair 7, 8, & 9 juni
  Wil je weten hoe je meer grip krijgt op het verslimmen en verduurzamen van je facilitaire processen?... Lees meer
  Energie besparen door specifieke stromen te meten
  De energierekening is ook voor bedrijven een enorme kostenpost. Maar hoe bespaar je daar op een slim... Lees meer