Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Het nieuwe jaar is net begonnen en je zult je vast hebben afgevraagd wat 2023 gaat brengen en waar je rekening mee moet houden als Facilitair Manager. Om je daarbij te helpen, hebben we drie trends in kaart gebracht die invloed hebben op het facilitaire domein.

  Flexibel facilitair management

  Eén ding is het afgelopen jaar duidelijk geworden: hybride werken is een blijvertje. Vorig jaar heeft laten zien dat, ondanks de coronamaatregelen zijn komen te vervallen, het hybride werken ook in 2023 niet meer weg te denken is. Tegelijkertijd moeten de werkplekken in het kantoor voldoen aan de wensen van de gebruiker. En die wensen kunnen per gebruiker nog weleens verschillen.

  Hoe ga je om met de fluctuerende bezetting? En hoe speel je in op de wensen van je gebouwgebruikers? Flexibel facilitair management gaat hiervoor de uitkomst zijn.

  Door flexibel facilitair management in te zetten, speel je in op de actuele bezetting en de wisselende wensen van je gebouwgebruiker. Daarbij breng je in kaart welke werkplekken en ruimtes op de langere termijn weinig tot niet gebruikt worden om zo je vierkante meters (nog) beter in te richten.

  Integraliteit staat centraal

  Vanuit steeds meer hoeken neemt de druk op verduurzaming op het facilitaire domein toe. Om te kunnen voldoen aan de steeds hoger wordende duurzaamheidsambities, is het dan ook noodzakelijk verandermanagement toe te passen. Dit verandermanagement binnen het facilitaire domein zal in het jaar 2023 regelmatig terug te zien zijn.

  Binnen de facilitaire wereld zijn er verschillende sub domeinen. Denk hierbij aan gebouwbezetting- en benutting of beheer van het binnenklimaat, de schoonmaak en afvalbeheer. Besluit jouw organisatie te verduurzamen? Dan dient elk sub domein integraal mee te draaien om zo een kettingreactie te creëren. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een lage bezettingsgraad, kan hierop geschakeld worden door de temperatuur in ongebruikte (werk)ruimtes te verlagen en de lichten uit te zetten. En de prullenbakken? Die zullen logischerwijs minder vol zitten. Schakel hierop door het afval minder vaak op te laten halen en het schoonmaakrooster van je personeel efficiënter in te delen.

  De vraag is hoe je gedetailleerd in kaart te brengt hoe jouw gebouw in de toekomst zal presteren. Dat leggen we je uit bij de volgende trend.

  Datagedreven werken is niet meer weg te denken

  Spreken we over data? Dan spreken we niet over een trend, maar over een (r)evolutie. Het verandert namelijk onze manier van werken, denken en leren. Data gedreven werken is van invloed op een heleboel aspecten en domeinen. Zo ook op het facilitaire domein. Anno 2023 kun je er als facilitair manager niet meer omheen: data helpt je bij het (dan wel real-time) inzichtelijk krijgen van de prestaties van je gebouw. Dit maakt het mogelijk om te anticiperen, in plaats van te reageren.

  Maken de statistieken duidelijk dat er op de begane grond in vergaderruimte X op vrijdag niemand te bekennen is? Draai op die dag je verwarming omlaag en laat je de schoonmaakmedewerker (digitaal) weten om deze plek over te slaan.

  Kortom: in het jaar 2023 zal data gedreven werken blijven toenemen. Het geeft inzicht in het gebouwgebruik én verbruik en helpt je bij het in kaart brengen van fluctuerende processen.

  Recente updates

  CO2-meter noodzaak voor veilige, gezonde leeromgeving
  Een te hoog CO2-gehalte zorgt voor snellere virusverspreiding en concentratieproblemen. Kabinet verp... Lees meer
  Is het nieuwe werken de heilige graal?
  Wat hebben mensen nodig om tot de ideale werkomgeving te komen - waar elke werknemer gezond en geluk... Lees meer
  'Data is het nieuwe goud, ook voor duurzaam slim schoonmaken'
  Sensoren leveren waardevolle data voor activity based schoonmaken, wat zorgt voor minder verspilling... Lees meer