Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Het is ook voor bedrijven een enorme kostenpost aan het worden: de energierekening. Door specifieke energiestromen te meten, analyseren en vervolgens te vergelijken met historische gegevens, ontspinnen zich concrete handvatten waarmee je kosten kan besparen en investeringen kan toetsen.

  Inzicht in besparingen

  Energieverbruik monitoren van een (gedeelte van een) verdieping of specifieke installaties, geeft inzicht in pieken en grootverbruikers. Door energieverbruik inzichtelijk te maken, wordt onnodig verbruik gedetecteerd en krijgen organisaties de mogelijkheid om hierop te acteren en besparingen door te voeren.

  Ruimtes die verwarmd en verlicht worden terwijl er geen medewerkers aan het werk zijn. En bijvoorbeeld printers die ’s nachts op stand-by staan of een koffiezetapparaat dat niet volledig is uitgeschakeld. Dit onnodige verbruik kan je inzichtelijk maken met energiesensoren die verbruik van subgroepen kunnen meten.

  Investeringen toetsen

  Naast inzicht in het energieverbruik, geeft het monitoren van verschillende substromen achter de hoofdmeter ook onderbouwing om investeringen te toetsen. Dit inzicht bood uitkomst voor één van onze klanten, een grote onderwijsorganisatie met veel verschillende panden. Adviseur Gaby Kleijn: “Omdat deze organisatie meerdere grote gebouwdelen bezit achter één hoofdmeter, was er geen duidelijk beeld van waar energie precies heen ging. Om dit beeld te creëren meten we bij bijvoorbeeld de koelmachines, meerdere railkokers en de ledverlichting, met behulp van onze energiesensoren.”

  Door naast de al aanwezige sensoren de net geïnstalleerde installatie te bemeteren, kreeg de organisatie inzicht in het verbruik in vergelijking met het verwachte energieverbruik op basis van de historische gegevens en de statistieken van de fabrikant. “We plaatsten doorstroomboilers in één specifieke vleugel – als een soort pilot”, vervolgt Kleijn. “We konden het verbruik toetsen en afzetten omdat we deze specifieke installatie hebben gemeten met BE Energized sensoren. Op deze manier maak je het nieuwe verbruik en mogelijke besparing inzichtelijk, en kan deze informatie zeer nuttig zijn in de afweging voor verdere investeringen.”

  Hoe werken onze energiesensoren?

  Jouw slimme meters meten samen met onze energiesensoren het verbruik achter de hoofdmeter van zowel je totale gebouw als van verschillende verdiepingen en/of grote energieverbruikers. Door grote en kleine installaties of specifieke plekken in een gebouw te monitoren, kan je precies zien hoe de energiestromen lopen.

  “We klikken onze energiesensoren om de aders van de installaties, zo monitoren we verschillende stromen achter de hoofdmeter. De informatie die we verzamelen, komt terecht in onze database en kunnen we vervolgens analyseren. En dat geeft ons de kans om organisaties advies op maat te geven waar zij direct mee aan de slag kunnen”, aldus adviseur Kleijn.

  Ook energie besparen?

  Wil jij weten welke winst er valt te behalen in jouw organisatie op het gebied van energiebesparing? Met BE Energized krijg je inzicht in energieverbruik en de kans om installaties en het gebouwbeheersysteem optimaal af te stemmen op het daadwerkelijke gebouwgebruik.

  Start vandaag met een duurzamere toekomst en neem contact met ons op.

  Recente updates

  Start vandaag met jouw duurzame transitie
  Energie besparen en aandacht voor menselijk kapitaal; investeer juist nu in een duurzaam pand waar m... Lees meer
  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Infographic: hoe creëer je een gezonde en duurzame werkomgeving?
  Verantwoord gebouwbeheer, verspilling tegengaan, investeren in gezonde en vitale medewerkers. Duurza... Lees meer