Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  De urgentie om te verduurzamen wordt gevoeld. En is het belangrijker dan ooit om te investeren in één van je voornaamste assets: menselijk kapitaal. Start daarom vandaag nog met een duurzamere inzet van mensen en gebouwen. Op onze themapagina lees je wat nodig is en wat jij kan doen om een gezonde, duurzame (werk)omgeving te realiseren.

  Het is ook voor bedrijven een enorme kostenpost aan het worden: de energierekening. Talloze organisaties en ondernemers staan inmiddels met hun rug tegen de muur. De macht der stroom is dagelijks onderwerp van gesprek. Om veerkracht te behouden is het essentieel om te verduurzamen, juist nu.

  Met slim duurzaam gebouwbeheer kan je niet alleen energie besparen. Het heeft ook een positieve impact op het milieu. Door duurzame doelstellingen te verankeren in jouw bedrijfsstrategie, geef je richting aan jouw duurzaamheidsbeleid en draag je bij aan een duurzamere wereld.

  Een gezond, duurzaam gebouw bevordert ook het welzijn en de productiviteit van de mensen die er verblijven. Om de vitaliteit van jouw gebouwgebruikers te borgen en in de huidige war for talent is het dus slim om te investeren in een veilige, gezonde, duurzame omgeving. Wij geloven dat iedereen daar recht op heeft.

  Hoe transformeer je naar een duurzaam en toekomstbestendig gebouw en zorg je tegelijkertijd voor vitale gebouwgebruikers?

  ➡️ Op onze themapagina lees je wat nodig is en wat jij kan doen om een gezonde, duurzame (werk)omgeving te realiseren.

  Verbeteren, verslimmen én verduurzamen

  De unieke bundeling van slimme diensten van Beyond Eyes en haar partners is gericht op het verbeteren, verslimmen én verduurzamen van jouw gebouw. Wij stellen gebouwgebruikers daarbij altijd centraal.

  Onze sensoren analyseren continu de situatie in het gebouw. Zo krijg je inzicht in bezetting, benutting en energiestromen. Daarnaast biedt het kansen om binnenklimaat te optimaliseren en bijvoorbeeld efficiënter om te gaan met schoonmaak en afvalbeheer. Onze experts geven jou specialistisch advies waar jij direct mee aan de slag kan én met onze partners kunnen we het ook voor je realiseren.

  ➡️ Met onze geïntegreerde dienstverlening kunnen we maatwerk leveren, snel schakelen, ontzorgen en ondersteunen in jouw duurzame transitie.

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  'Data is het nieuwe goud, ook voor duurzaam slim schoonmaken'
  Sensoren leveren waardevolle data voor activity based schoonmaken, wat zorgt voor minder verspilling... Lees meer