Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  De urgentie om te verduurzamen wordt gevoeld. En is het belangrijker dan ooit om te investeren in één van je voornaamste assets: menselijk kapitaal. Start daarom vandaag nog met een duurzamere inzet van mensen en gebouwen.

  Slim duurzaam gebouwbeheer

  Het is ook voor bedrijven een enorme kostenpost aan het worden: de energierekening. De macht der stroom is dagelijks onderwerp van gesprek. Om veerkracht te behouden is het essentieel om te verduurzamen, juist nu.

  Met slim duurzaam gebouwbeheer kan je niet alleen energie besparen. Het heeft ook een positieve impact op het milieu. Door duurzame doelstellingen te verankeren in jouw bedrijfsstrategie, geef je richting aan jouw duurzaamheidsbeleid en draag je bij aan een duurzamere wereld.

  Een gezond, duurzaam gebouw bevordert ook het welzijn en de productiviteit van de mensen die er verblijven. Om de vitaliteit van jouw gebouwgebruikers te borgen en in de huidige war for talent is het dus slim om te investeren in een veilige, gezonde, duurzame omgeving.

  Hoe transformeer je naar een duurzaam, toekomstbestendig gebouw en zorg je tegelijkertijd voor vitale gebouwgebruikers?

  ➡️ Beyond Eyes helpt bedrijven om slim, datagedreven te bouwen aan een duurzamere toekomst. Op onze themapagina lees je wat jij kan doen om een gezonde, duurzame (werk)omgeving te realiseren.

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer