Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Met de Beyond Eyes reserveringsapp was het al mogelijk om inzicht te krijgen in vrije (werk)plekken en ruimtes, en deze vervolgens te reserveren. We hebben het gebruik van onze reserveringsapp nu nog eenvoudiger gemaakt door een add-in voor Microsoft Outlook te ontwikkelen. Gebruikers kunnen voortaan direct tijdens het maken van een afspraak vanuit deze applicatie een beschikbare ruimte reserveren die voldoet aan alle wensen. Handig voor gebruikers die snel een ruimte willen boeken én veel met Outlook werken.

  Met de reserveringsapp van Beyond Eyes, kunnen gebruikers snel zien welke werkplekken en ruimtes vrij zijn in een gebouw. Veel klanten maken al dankbaar gebruik van de reserveringsapp. “En we staan altijd open voor feedback”, zegt Product Owner Remco van Woensel. “In gesprekken met klanten hoorden we dat de app veelvoudig wordt gebruikt, maar dat het niet altijd prettig is om hiervoor te moeten navigeren naar een externe browser. Omdat we gebruikersgemak voorop stellen, hebben we direct doorgepakt en hier een oplossing voor bedacht: de add-in.”

  'Omdat we gebruikersgemak voorop stellen, hebben we direct doorgepakt en een oplossing bedacht: de add-in.'
  Remco van Woensel Product Owner Beyond Eyes

  Integratie in Microsoft Outlook

  Dankzij de add-in voor Outlook is het nu mogelijk om vanuit een afspraak direct een beschikbare en geschikte ruimte te zoeken en te reserveren. In dezelfde interface verschijnt dan de Beyond Eyes reserveringsapp, van waaruit de gebruiker een locatie en een gebouw kan kiezen. Door de integratie van de app in Outlook, hoeven gebruikers dus niet meer naar een apart venster te navigeren.

  In één klik reserveer je vervolgens een ruimte. Via de filters is het ook mogelijk om aan te geven wat wenselijk is voor deze specifieke vergadering. “Bijvoorbeeld de benodigde capaciteit en of er een whiteboard of beamer is gewenst omdat iemand een presentatie gaat verzorgen”, legt Van Woensel uit. “De app toont vervolgens direct de meest ideale, beschikbare opties.”

  Bekijk hier hoe je eenvoudig de reserveringsapp van Beyond Eyes kan gebruiken in Outlook:

  Eenvoudige installatie

  Gebruikers van de Beyond Eyes reserveringsapp kunnen de add-in eenvoudig toevoegen nu deze beschikbaar is in de Microsoft store. “Voor zowel huidige als nieuwe klanten van Beyond Eyes is dit een laagdrempelige manier om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om een geschikte ruimte te reserveren en tegelijkertijd de bezetting ervan te optimaliseren.”

  Maak jij nog geen gebruik van de Beyond Eyes reserveringsapp? En wil je ook via de Outlook add-in eenvoudig ruimtes reserveren? Of heb je zelf een goed idee om de functionaliteit van de app nog verder te verbeteren?

  Neem dan contact met ons op.

  Recente updates

  Demo: Beyond Eyes reserveringsapp
  Met de Beyond Eyes reserveringsapp is het mogelijk om inzicht te krijgen in vrije (werk)plekken en r... Lees meer
  Vijf dingen die je nog niet wist over onze reservations-app
  Met de reservations-app van Beyond Eyes geven we gebouwgebruikers via een gebruikersapp inzicht in v... Lees meer
  Efficiënt en gezond werken in het kantoor van de toekomst
  Het futureproof kantoor draait om technologie, data, interieur en vooral om mensen. In het kantoor v... Lees meer