Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Met de reservations-app van Beyond Eyes geven we gebouwgebruikers via een gebruikersapp inzicht in vrije (werk)plekken en de mogelijkheid deze te reserveren. Middels de zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening kan iedere gebouwgebruiker een werkplek reserveren via mobiele telefoon, tablet of desktop. Super handig dus om de terugkeer naar kantoor goed en veilig te laten verlopen.

  Beyond Eyes werkt continu aan het verder optimaliseren van de reservations-app waarbij we de input van onze klanten erg belangrijk vinden. Mede dankzij hen hebben we een aantal handige wijzigingen aangebracht in de app die jij vast nog niet kent.

  #1 Zie gemakkelijk waar je collega zit

  Vind je het gezellig om in de buurt van je collega te zitten? Dan heb je vanaf nu de mogelijkheid om te zien waar hij of zij al een werkplek heeft gereserveerd. Voorwaarde is wel dat je collega deze functionaliteit “aan” heeft staan. Want je staat bij deze nieuwe feature zelf aan het stuur: je kunt zelf bepalen of je wel of juist niet vindbaar wil zijn voor je collega’s. Je kunt dat heel gemakkelijk zelf aan en uit zetten, zoals je ook in de video kunt zien. Het vinden van collega’s is super simpel: je klikt op de zoekfunctie, typt de naam van je collega en als hij of zij al een werkplek heeft gereserveerd zie je dat direct op je scherm verschijnen. In de video hieronder wordt dat nog eens uitgelegd.

  Bekijk onze video

  #2 Pas eenvoudig je gemaakte werkplekreservering aan

  Gemak dient de mens! Heb jij een werkplekreservering gemaakt en wil je deze wijzigen omdat je korter of langer gebruik wil maken van de plek? Geen probleem. Vanaf nu kun je deze heel eenvoudig aanpassen. Ga hiervoor naar “Mijn reserveringen”, klik op “aanpassen” en maak je wijziging. Vergeet niet als laatste nog even op “opslaan” te klikken. Et voila!

  #3 Altijd de nieuwste versie

  Zoals gezegd werkt Beyond Eyes continu aan verbeteringen van de reservations-app. Als er een nieuwe versie is krijg je hiervan een melding op je scherm. Als je daarop klikt wordt automatisch de nieuwste versie geladen en kun je er meteen mee aan de slag. Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste en verbeterde functionaliteiten.

  #4 Handig reserveren via je mobiel

  Je werkplek kun je op verschillende manieren reserveren. Via een laptop, desktop, maar ook via je mobiele telefoon.

  Open Google Chrome op je mobiel

  1. Ga naar de site: reservations.beyondeyes.com
  2. Je krijgt dan direct de melding om de app te installeren op je telefoon
  3. Het reserveren kan beginnen.

  #5 Ook in het Engels

  Wist je dat onze reservations-app ook in het Engels beschikbaar is? Je verandert de taal gemakkelijk door rechtsboven in het scherm op je naam te klikken. Er verschijnt dan een venstertje met daarin twee vlaggetjes. Klik op het Engelse vlaggetje en de app is in het Engels. Als je weer op het Nederlandse vlaggetje klikt, is de app weer in het Nederlands.

  Nog veel meer…

  We hebben de afgelopen tijd ook aan de achterkant van de reservations-app wijzigingen aangebracht. Zo heeft de afnemer nu zelf de mogelijkheid om te kiezen voor het “openzetten” van de vindbaarheid of dit aan de individuele gebruiker zelf over te laten. We hebben ook een aantal kleine visuele aanpassingen gemaakt, zoals laadanimaties wanneer het systeem bezig is om je collega’s te zoeken.

  Meer weten of een goed idee?

  Wil je meer informatie over het gebruik van de reservations-app die al bij jouw organisatie actief is? Neem dan contact op met de afdeling Facilities in jouw organisatie. Wil je ook de reservations-app implementeren in jouw organisatie? Neem dan contact op met onze afdeling Sales, via [email protected] of kijk op onze website: www.beyondeyes.com

  Heb je zelf een goed idee om de functionaliteit van de app nog verder te verbeteren? Stuur ‘m dan in naar [email protected] en wie weet gaan we er mee aan de slag. Gaan we met jouw idee aan de slag, dan ontvang je een mooie Beyond Eyes prijs!

  Recente updates

  De mening van jouw gebouwgebruikers telt
  Hoewel het voor bedrijven mogelijk is om waardevolle inzichten te verkrijgen via anonieme data, is ... Lees meer
  Nieuwe features in vernieuwde app
  We lezen het overal: de rol van het kantoor gaat veranderen. Meer thuiswerken, flexibelere werktijde... Lees meer