Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  We lezen het overal: de rol van het kantoor gaat veranderen. Meer thuiswerken, flexibelere werktijden en veel online, terwijl ook het samenkomen belangrijk blijft, blijkt uit onderzoeken van PWC, McKinsey en Deloitte. Ben jij ook op zoek naar hoe je dit op jouw kantoor, het onderwijs of in zorg in goede banen kan leiden? Hoe beschikbare werkplekken en vergaderruimtes gefaciliteerd kunnen worden en tegelijkertijd ook veilige ontmoetingen plaats kunnen vinden? Dan kan Beyond Eyes jou wellicht helpen. Samen met Heijmans zetten we slimme technieken in en brengen we adviezen uit waarmee we werknemers het vertrouwen geven dat een werkplek beschikbaar, aangenaam en duurzaam. En dat allemaal met behulp van onze geavanceerde app.

  Hoe werkt de app?

  De app maakt de beschikbaarheid van ruimtes en werkplekken voor werknemers inzichtelijk. Hierdoor is het mogelijk om een veilige werkplek te reserveren, één die niet bevuild en op gepaste 1,5 meter afstand is. Hierbij is het per ruimte en werkplek mogelijk om in te zien of deze voldoet aan de gewenste faciliteiten, zoals een gewenste datum, tijd of verdieping. Daarnaast is het mogelijk om de capaciteit van ruimtes en eventuele benodigdheden, zoals een whiteboard, in te zien. Middels de kleuren groen (beschikbaar), oranje (onlangs bezet) en rood (bezet) worden de recente activiteiten per ruimte of werkplek weergeven.

  Bekijk onze video

  Nieuwe features

  In de nieuwste versie van de app zijn nog meer features toegevoegd. Zo is het, naast het inzien en reserveren van ruimtes en werkplekken, nu ook mogelijk om transport te reserveren, bezoekers aan te melden en meldingen te maken. Dit maakt een veilig en comfortabel verblijf op kantoor, in het onderwijs of de zorg nóg eenvoudiger. Hieronder worden deze nieuwe features puntsgewijs voor je samengevat:

  • Transport reserveren
   In de app is het mogelijk om diverse transportvoorzieningen in te zien en te reserveren. Een organisatie bepaalt zelf welke transportmogelijkheden worden aangeboden, bijvoorbeeld het gebruik van (deel)auto’s en fietsen, en de aantallen per transportmogelijkheid. Hierbij kunnen medewerkers een gewenste datum en tijd te selecteren.
  • Bezoekers aanmelden
   Vanaf nu is het ook mogelijk om bezoekers aan te melden. Hierbij kan zowel de naam als de organisatie van de bezoeker worden aangegeven, maar ook de datum, aankomsttijd en het type bezoekerspas. Zo kan een nog beter overzicht worden behouden van wie zich in het gebouw bevinden.
  • Melding maken
   Voor het maken van een melding kan gefilterd worden op gebouw en verdieping. Vervolgens kan per ruimte of werkplek een melding worden gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld een melding maken van een volle prullenbak of een whiteboard dat niet naar behoren functioneert. Het is hierbij tevens mogelijk om een categorie te kiezen waar de melding onder valt en een omschrijving of foto toe te voegen. Zo blijft het gebouw goed functionerend.

  Benieuwd naar de werking van de app? Dat zie je hierboven in de demo.

  Recente updates

  Vind de optimale bureau-opstelling door ons slimme algoritme
  Kantoorgebouwen gaan naar een blijvend lagere bezetting, verwachten kantoorinrichters. Daar komt het... Lees meer
  Vijf dingen die je nog niet wist over onze reservations-app
  Met de reservations-app van Beyond Eyes geven we gebouwgebruikers via een gebruikersapp inzicht in v... Lees meer
  Zo werkt onze heatmap
  Een groep collega’s heeft een onverwachte vergadering en zoekt een vrije ruimte. Tevergeefs, want al... Lees meer