Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

    Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

    Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

    Veel kijkplezier!

    Met vriendelijke groet,
    Team Beyond Eyes

    T: +31 73 543 73 73
    E: [email protected]

    demo

    Hoewel het voor bedrijven mogelijk is om waardevolle inzichten te verkrijgen via anonieme data, is de mening van jouw mensen minstens zo belangrijk. We ontwikkelden daarom ook tools om deze feedback te verkrijgen. Met deze kennis kan je als organisatie belangrijke aanpassingen doorvoeren die jouw pandgebruikers écht gelukkig maken.

    Beyond Eyes is meer dan alleen slimme technologie. Zo wordt naast sensordata ook de feedback van gebouwgebruikers in onze dienstverlening meegenomen. Op die manier wordt objectieve data (uit de sensoren) met subjectieve data (daadwerkelijke ervaringen en behoeften van gebouwgebruikers) gecombineerd. Hierdoor kan een nóg beter beeld verkregen worden van het algehele gebouwgebruik. In dit artikel leggen we je kort uit waarom het belangrijk is om gebouwgebruikersfeedback mee te nemen, hoe de feedbacktool werkt en wat je er als facilitair manager aan hebt.

    Weet wat er speelt

    Gebouwgebruikers zijn dé ervaringsdeskundigen. Zij kunnen als geen ander vertellen wat zich in de werkomgeving afspeelt en waar eventuele problemen zich voordoen. Het centraal stellen van gebouwgebruikers resulteert niet alleen in een beter inzicht in het binnenmilieu van de werkomgeving, maar het heeft ook een positief effect op de gebouwgebruikers. Iedere gebouwgebruiker is uniek, maar de feedbacktool maakt het mogelijk om de wensen en behoeften van elk individu mee te nemen. Hierdoor voelt de gebouwgebruiker zich gehoord. Op die manier faciliteren we gezonde, veilige en goed uitgeruste werkomgevingen waar iedere werknemer graag wil verblijven en werken.

    Hoe werkt de feedbacktool?

    De feedbacktool is een korte online vragenlijst van ongeveer 5 á 10 minuten die onder alle gebouwgebruikers wordt verspreid. Het wordt in veel gebouwen gebruikt om de wensen, behoeften en klachten van medewerkers in kaart te brengen. Zo is de feedbacktool voor BE Vital (de Healthy Building Index tool van BBA Binnenmilieu) toegespitst op binnenmilieu aspecten, zoals de licht-, geluid- en luchtkwaliteit.

    Daarentegen focust de feedbacktool van BE Equipped zich op vragen omtrent de bezetting en benutting van werkplekken. De gegevens uit de vragenlijst zijn volstrekt anoniem. Om de feedback per gebouw goed te kunnen verwerken, wordt eventueel gevraagd naar de globale locatie van de werkplek in het gebouw, bijvoorbeeld om welke verdieping het gaat. Dit om goed in beeld te krijgen waar eventuele problemen zich voordoen. Op basis van de resultaten uit de feedbacktool en de hoeveelheid feedback over een bepaald onderwerp wordt inzicht verkregen in de ervaringen van gebouwgebruikers en wordt advies gegeven over mogelijke aanpassingen voor verbeteringen.

    Wat levert de feedbacktool op?

    Het gebruik van de feedbacktool is voor facilitair managers erg handig omdat zo op een eenvoudige manier inzichtelijk wordt waar bepaalde binnenmilieu gerelateerde problemen in het gebouw zich voordoen. Deze gebruikersfeedback wordt vervolgens gekoppeld aan sensordata en gebouwanalyses waardoor een nóg beter inzicht wordt verkregen in het gebouwgebruik en mogelijke oorzaken van eventuele problemen. Hierdoor kunnen gebouwen niet alleen veiliger en gezonder, maar ook efficiënter worden ingericht.

    De feedbacktool kan voor verschillende gebouwen en in verschillende segmenten, zoals kantoorpanden, het onderwijs en zorginstellingen worden ingezet. De data uit de gebruikersfeedback kan tevens vergeleken worden met de gemiddelden van kantoorgebouwen. Door deze data met elkaar te vergelijken, kan de subjectieve gebruikers ervaring geobjectiveerd worden. Hierdoor wordt het verbeterpotentieel van de werkomgeving inzichtelijk gemaakt, welke als uitganspunt dient voor vervolgstappen. Bijvoorbeeld een advies over het juist ventileren van werkplekomgevingen.

    Meer weten?

    Benieuwd hoe de feedbacktool in jouw gebouw kan worden ingezet?

    Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Recente updates

    3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
    Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
    Meer comfort voor medewerkers én energie besparen: zo kan dat
    Minder energie gebruiken, terwijl gebouwgebruikers meer comfort ervaren. Het klinkt misschien wat te... Lees meer