Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Het futureproof kantoor draait om technologie, data, interieur en vooral om mensen. Hoewel medewerkers de voordelen van thuiswerken hebben ervaren tijdens de pandemie, blijkt dat mensen ook graag op kantoor verblijven. Er is behoefte aan verbinding, fysiek overleg en persoonlijk contact. Deze trend vraagt om veranderingen in kantoorsituaties.

  Veel medewerkers zoeken een balans tussen thuis en kantoor; hybride werken is het nieuwe normaal. Beyond Eyes brengt mensen en technologie samen en helpt bedrijven om het kantoor van de toekomst te realiseren.

  Traditionele kantoortuin verdwijnt

  Kantoortuinen zoals we die kennen van voor de pandemie, passen niet meer bij deze nieuwe manier van werken. Geleerde lessen hebben aangetoond dat werkplekken lang niet altijd continue bezet zijn en er is steeds meer vraag naar plekken op kantoor voor persoonlijk contact, korte overleggen en werkplekken waar medewerkers ongestoord in privacy kunnen werken.

  Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, moeten werkomgevingen beter aansluiten op deze huidige menselijke behoeftes, meent Iris Derks, oprichter en eigenaar van DerksdenBoer Interieur Architectuur. Samen met partner DerksdenBoer Interieur Architectuur zet Beyond Eyes zich in voor een gezonde, duurzame werkomgeving waar medewerkers efficiënt en comfortabel kunnen werken. Het futureproof kantoor wordt steeds menselijker.

  Derks: "Kantoortuinen zijn niet meer van deze tijd. Niemand vindt het fijn om te werken in een grote ruimte waarin je je nergens kunt concentreren en waarin je geen enkele privacy hebt." Derks signaleert dat medewerkers vooral behoefte hebben aan concentratieplekken enerzijds, en ontmoetingsplekken anderzijds. "Denk aan vergaderplekken of loungeplekken, maar ook statafels bij de koffiemachine." Door middel van technologie en gebruik van sensoren is het mogelijk om een beter inzicht te krijgen in het gebruik van een kantoor: "Met sensoren houden we een vinger aan de pols en kunnen we het kantoor organisch laten mee veranderen."

  Stimulans tot beweging

  De inrichting van een kantoor is essentieel qua efficiëntie maar ook om medewerkers er gezond en comfortabel te laten verblijven. Ook de locatie van een kantoorpand speelt een belangrijke rol, bepleit prof. dr. Peter Vink, hoogleraar Environmental Ergonomics aan de TU Delft. Het kantoor van de toekomst moet mensen stimuleren om te bewegen: "Variatie van houding is enorm belangrijk. Dat kan bijvoorbeeld met meubilair. Denk aan zit-statafels. Maar ook moet er voldoende ruimte zijn om rond te lopen. En het liefst bevindt een kantoor zich in een parkachtige omgeving zodat medewerkers groen om zich heen hebben en af en toe even naar buiten kunnen om te wandelen en te ontspannen."

  Autonomie is altijd een belangrijke factor voor werkgeluk geweest, stelt hoogleraar Vink: "Medewerkers moeten bij voorkeur zelf kunnen bepalen hoe warm of koud het is, zelf het raam open kunnen zetten en zelf een fijne stoel kunnen uitkiezen." "Het feit dat ze controle kunnen uitoefenen over hun omgeving, maakt al dat ze zich beter voelen. En hier komt hightech weer om de hoek kijken. Technologie in de vorm van bijvoorbeeld sensoren, kan hierbij enorm ondersteunend zijn."

  Lees het hele artikel over het futureproof kantoor in Het Financieele Dagblad.

  Recente updates

  Het futureproof ziekenhuis: beter voor patiënten, artsen én het milieu
  Hoe creëer je met slimme technologie een gezonde en duurzame omgeving voor artsen en patiënten? Zo z... Lees meer
  Een toekomstbestendige school hoeft geen nieuwe school te zijn
  Hoe ziet de school van de toekomst eruit? Sloop is geen duurzame optie en bestaande schoolgebouwen b... Lees meer