Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  In 2015 stelde de Verenigde Naties met 17 doelen een kompas op voor duurzame ontwikkeling. Het doel van deze Sustainable Development Goals (SDG’s) is om van de wereld in 2030 een betere plek te maken. En zo een einde te maken aan onder meer armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Zulke doelen klinken wellicht groot en ver weg, maar bieden ook houvast om verbeteringen door te voeren; verbeteringen die goed zijn voor de wereld en tegelijkertijd direct bijdragen aan organisatiedoelen.

  Saskia Smulders, Senior Sales Consultant bij Beyond Eyes: “Een aantal van deze Sustainable Development Goals sluit naadloos aan bij issues die wij regelmatig terugzien bij klanten. Onze diensten bieden daarin een mooie ondersteuning. Op die manier dragen deze wereldwijde doelen bij aan een duurzame bedrijfsstrategie. Een echte win-win oplossing dus.” In dit artikel lichten we drie SDG's uit en we laten zien hoe bedrijven hierop inspelen, samen met Beyond Eyes.

  Doel 3: Goede gezondheid en welzijn

  Gezond leven leidt tot een hoger welzijn. Een gezond binnenklimaat draagt daar in grote mate aan bij. Want wist je dat wat we zo’n 85% van onze tijd binnen door brengen? (Bron: RIVM) Door de juiste data te verzamelen en hierop te acteren, is het mogelijk om op korte termijn een prettiger binnenklimaat te creëren. Bijvoorbeeld door klimaatinstallaties beter in te stellen, door in te spelen op de seizoenen of door gericht te ventileren. Zulke stappen leiden tot een comfortabele werkomgeving waarin het ziekteverzuim kan dalen en de productiviteit en creativiteit kan toenemen. Ook voorkomt het klachten als vermoeidheid, droge ogen en keel of een verstopte neus. En tegelijkertijd is het een vorm van goed werkgeverschap.

  Doel 6: Schoon water en sanitaire voorzieningen

  Toegang tot schoon water, sanitaire voorzieningen en goede hygiëne is een mensenrecht. Door op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste materialen schoon te maken, krijg je grip op schoonmaakbeheer. Met de inzet van sensoren en een slimme app is data-gedreven schoonmaak binnen handbereik. Het resultaat? Een meer efficiënte schoonmaakroute en planning, tevreden gebruikers en merkbaar fris gebouw. Bij vakantiepark Roompot Kijkduin hebben ze daar positieve ervaringen mee.

  Doel 7: Betaalbare en duurzame energie

  Het reduceren van CO2 is op het moment een van de belangrijkste doelen binnen het duurzaamheidsbeleid van organisaties. Scholengemeenschap Wolfsbos wilde duurzamer omgaan met energie en het gebouwbeheersysteem optimaliseren. Beyond Eyes en Heijmans Energie Services gaven samen inzicht in het energieverbruik van de school, onder andere door meterstanden te verzamelen. Slimme energiesensoren helpen om inzicht te krijgen in energie slurpende apparaten of plekken. Het dashboard maakt zichtbaar wat het verbruik per dag of zelfs per uur is.

  Chris Buijtendorp, hoofd facilitaire dienstverlening is blij dat hij de uitdaging is aangegaan. “Ik zou tegen iedere school met een gebouwbeheersysteem willen zeggen: pak deze kans. Wij besparen nu 24 procent op gas, dat is heel veel geld. Sterker nog, het is een halve fte per jaar. Dit is een plek waar we leerlingen leren bij te dragen aan een duurzame samenleving. Daar willen we als school een voorbeeld in zijn. En dan is het heel mooi dat het zo simpel kan: met weinig moeite, minimale investering en met groot rendement.”

  'Een aantal SDG’s sluit naadloos aan bij issues die wij regelmatig terugzien bij klanten. Onze diensten bieden daarin een mooie ondersteuning.'
  Saskia Smulders Senior Sales Consultant Beyond Eyes

  Meer weten?

  Graag eens vrijblijvend de mogelijkheden doorspreken om te werken aan duurzaamheidsdoelen? Neem dan contact met ons op.

  Lees meer over een gezonde, duurzame werkomgeving op onze themapagina.

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Infographic: hoe creëer je een gezonde en duurzame werkomgeving?
  Verantwoord gebouwbeheer, verspilling tegengaan, investeren in gezonde en vitale medewerkers. Duurza... Lees meer
  Het futureproof ziekenhuis: beter voor patiënten, artsen én het milieu
  Hoe creëer je met slimme technologie een gezonde en duurzame omgeving voor artsen en patiënten? Zo z... Lees meer