Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Investeer in het (her)inrichten van de werkomgeving met voldoende werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken voor een toekomstbestendig gebouw.

  Het platform van Beyond Eyes verstevigt zijn partnerschap met DerksdenBoer Interieur Architectuur. Het interieurarchitectenbureau heeft net als Beyond Eyes een leefbare en gezonde omgeving voor ogen. Beyond Eyes is een uniek samenwerkingsverband met verschillende kennisexperts. Onlangs werd al bekend gemaakt dat het platform van Beyond Eyes uitbreidt met legionellaspecialist Aqua Assistance en de samenwerking met bba binnenmilieu.

  Veranderde functie van kantoor vraagt om nieuwe aanpak

  Elkaar ontmoeten op kantoor staat meer dan ooit centraal. De toekomstige rol van het kantoor is daarmee veranderd van een plek om te werken naar een plek om te overleggen met collega’s. Data van Beyond Eyes laat ook zien dat er sprake is van een toenemende stijging in het gebruik van vergaderruimtes en een afname in het gebruik van werkplekken. Ruimtes krijgen een andere functie en het aantal werkplekken wordt afgeschaald of omgebouwd tot flexplekken. Uit het Facility en Workplace onderzoek 2021 blijkt dat 85% van de HR-professionals een impact verwacht op het flexibiliseren van huisvesting en faciliteiten.

  Om onderbouwde beslissingen te nemen is feitelijke en verifieerbare data noodzakelijk. Maar hoeveel werkplekken en vergaderruimtes hebben we nu daadwerkelijk nodig om te kunnen schakelen tussen wisselende bezettingen? En hoe zorgen we dat de aanpassingen die we nu doen ook na de coronapandemie nuttig zijn? Kortom, hoe faciliteer je een toekomstbestendig gebouw met een duurzame inzetbaarheid?

  Saskia Smulders Fotografie

  Het gebruik van een pand inzichtelijk maken

  Eén allereerste stap is het inzichtelijk maken van het gebruik van het gebouw. De samenwerking van Beyond Eyes en DerksdenBoer maakt dit mogelijk. Waar DerksdenBoer gespecialiseerd is in het ontwerp, vult Beyond Eyes aan met slimme technologie, advies en uitvoering.

  “Het interdisciplinaire karakter van Beyond Eyes geeft DerksdenBoer de mogelijkheid om deze expertise grondig en met veel enthousiasme in te zetten. Met name het monitoren en analyseren op het gebied van logistiek, inzicht in overzicht, effectiviteit en affectiviteit en het realiseren van creatieve oplossingen zijn kwalificaties die nauw aansluiten bij de doelstellingen van Beyond Eyes”, aldus Iris Derks, interieurarchitect bij DerksdenBoer.

  Met slimme sensoren wordt de bezetting en benutting van gebouwen in kaart gebracht en gecombineerd met de wensen van gebouwgebruikers. Zo kunnen werknemers in een persoonlijk dashboard werkplekken en ruimtes reserveren. Juist nu veel organisaties inzetten op hybride werken is deze tool niet alleen voor werknemers, maar ook voor facilitair managers erg waardevol. Om grip te houden op de spreiding en beschikbaarheid binnen gebouwen.

  Beyond Eyes faciliteert dat gebouwen niet alleen in een huidige omgeving goed functioneren, maar tevens kunnen anticiperen op de veranderende behoeften van werknemers. Na de implementatie blijft Beyond Eyes betrokken om zo mee te bewegen met de veranderende tendensen op de werkvloer. Want feit blijft: gebouwgebruikers en hun welzijn zijn belangrijke voorwaarden voor een optimale werkomgeving.

  Benieuwd hoe je als organisatie grip krijgt op de overgang naar het hybride werken? Je leest het in onze whitepaper.

  Recente updates

  3 nieuwe functionaliteiten in de reserveringsapp
  Met de reserveringsapp van Beyond Eyes geven we gebouwgebruikers inzicht in vrije (werk)plekken en r... Lees meer
  3 vragen aan DerksdenBoer
  Samen kun je meer dan alleen. Beyond Eyes werkt daarom nauw samen met een aantal interessante bedrij... Lees meer