Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Samen kun je meer dan alleen. Beyond Eyes werkt daarom nauw samen met een aantal interessante bedrijven. Eén van onze partners is DerksdenBoer. We spraken Iris en Chanthal, de oprichters van DerksdenBoer interieur architectuur, en stelden hen drie vragen over onze samenwerking en het kantoor van de toekomst.

  1. Wat maakt onze samenwerking zo sterk: waar vullen wij elkaar aan?

  “Met elkaar kijken wij wat nodig is om het gebruik van het gebouw en de wensen van de gebruikers zo goed mogelijk samen te brengen. De kracht zit hier met name in het combineren van onze expertises vanuit verschillende invalshoeken. Waar wij van DerksdenBoer gespecialiseerd zijn in het ontwerp, vult Beyond Eyes aan met slimme technologie, advies en uitvoering. Zo wordt door middel van slimme sensoren de bezetting en benutting van gebouwen in kaart gebracht. Daarnaast wordt middels een feedbacktool de ervaringen en behoeften van alle medewerkers geanalyseerd. Onze samenwerking maakt het mogelijk om dit bij elkaar te brengen in een totaaloplossing waarin de klant en het welzijn van gebouwgebruikers centraal staan. Deze totaaloplossing zorgt ervoor dat gebouwen niet alleen in een huidige omgeving goed functioneren, maar tevens mee kunnen anticiperen op de veranderende behoeften van de werknemers.”

  2. Waarom hebben jullie voor een samenwerking met Beyond Eyes gekozen en niet voor een andere partij?

  “Omdat wij beiden een heel praktische benadering hebben. Zo zoeken wij allebei binnen de mogelijkheden altijd naar het maximaal haalbare. Daarnaast staat de menselijke maat hoog in het vaandel. Dit zonder het realistische of het budget uit het oog te verliezen. Een idee is een eerste stap, maar het moet ook uitvoerbaar zijn. Wij kijken daarom heel reëel naar onze ontwerpen en Beyond Eyes kijkt ook realistisch naar wat qua budget en op technisch gebied mogelijk is. Daarnaast hebben wij beiden een sterke wil om de ambitie waar te maken. Dat werkt fijn samen.”

  3. Hoe denken jullie dat de toekomstige werkplek eruit gaat zien?

  “Dit zal per bedrijf verschillen, maar wij zien dat kantoren meer de functie van een ontmoetingsplek gaan krijgen. Tegelijkertijd moeten er ook ruimtes aanwezig zijn waar je in stilte kan werken. Het faciliteren van een grotere diversiteit aan (werk)plekken is heel belangrijk, maar zo ook het naar voren brengen van de bedrijfsidentiteit in een huisvesting. Dit omdat als we minder op kantoor aanwezig zullen zijn, we ook eerder verwijderd kunnen raken van de bedrijfscultuur. Juist het uitdragen van de identiteit van een bedrijf is heel waardevol om de binding met het bedrijf te behouden.

  Daarnaast merken we dat er ook trends meespelen, zoals het ‘nieuwe werken’. Dit komt voort uit het verlangen om activity based te werken en daarom is het van belang om het werkproces continu te blijven monitoren. Ook biedt dit de mogelijkheid om het interieur en alle gewenste faciliteiten zo organisch mogelijk mee te laten veranderen met de wensen van de gebruikers. Het kan zijn dat een inrichting nu heel goed werkt, maar dat er na verloop van tijd toch blijkt dat er andere ruimtes nodig zijn. Wij blijven daarom ook graag na de implementatie betrokken om zo te kunnen anticiperen op de veranderende tendensen op de werkvloer.”

  Recente updates

  Beyond Eyes breidt uit met legionellaspecialist Aqua Assistance
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar, breidt het slimme platform nu verder uit met een par... Lees meer
  Wat is een Smart Building? 5 vragen aan Wisse Stenchlak
  Smart Buildings zijn een nieuw fenomeen waarin ontwikkelingen razendsnel gaan. De mogelijkheden zijn... Lees meer