Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Een gezonde werkplek met aandacht voor legionellabeheersing is cruciaal voor vitaliteit op de werkvloer.

  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar, breidt het slimme platform nu verder uit met een partnership met Aqua Assistance. Aqua Assistance houdt zich als legionellaspecialist bezig met een breed scala aan diensten en producten op het gebied van legionellapreventie en schoon drinkwater. Door de inzet van sensoren en geautomatiseerde spoelautomaten is het mogelijk om bepaalde legionellabeheerstaken te automatiseren en meer inzichten te krijgen.

  Laatste wet- en regelgeving

  Uit onderzoek van 20.000 watermonsters van expertgroep legionella van brancheorganisatie Envaqua bleek dat in het afgelopen jaar 11 procent vaker de legionellabacterie werd aangetroffen. Doordat veel gebouwen al langer dan een jaar niet of minimaal in gebruik zijn, is er een vergrootte kans ontstaan op legionella. Met de inzet van de AquaSmart sensoren en spoelautomaten van Aqua Assistance kunnen taken die normaliter handmatig uitgevoerd moeten worden volledig geautomatiseerd worden. Op die manier voldoet een organisatie automatisch aan de laatste wet- en regelgeving en wordt er geld en tijd bespaard op handmatige uitvoer van wettelijke beheerstaken. Door legionellapreventie te automatiseren is het mogelijk om veel frequenter metingen of spoelingen plaats te laten vinden, waardoor de kwaliteit en veiligheid van het drinkwater voor de pandgebruikers beter gewaarborgd kan worden.

  Roderick van Kortenhof van Aqua Assistance vertelt: “Aqua Assistance heeft ruim dertien jaar ervaring als legionellaspecialist, waarvan de laatste tien jaar specifiek met sensoren en intelligente spoelautomaten. Op dit moment zijn de AquaSmart sensoren van Aqua Assistance al te vinden in diverse ziekenhuizen, overheidsgebouwen, zorgcentra, woningbouw en sportcomplexen. Door de dienst toe te voegen aan het platform van Beyond Eyes, kunnen we nog meer organisaties bereiken en nog meer organisaties een gezonde (werk)omgeving bieden.”

  Saskia Smulders Fotografie

  BE Vital

  De dienst van Aqua Assistance komt onder de dienst ‘BE Vital’ te hangen. Met BE Vital wordt er inzicht gegeven in temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-gehalte in ruimtes. Sensoren monitoren of gebouwgebruikers onder de juiste omstandigheden kunnen verblijven en werken. Zo worden gebouwen geoptimaliseerd tot gezonde en comfortabele werkomgevingen die het welzijn en de productiviteit van pandgebruikers verhogen. De dienst voor legionella preventie en schoon drinkwater komt niet standaard mee in de afname van de dienst BE Vital maar wordt los aangeboden.

  “We zijn erg blij met de toevoeging van Aqua Assistance op het platform van Beyond Eyes. Een gezonde leef- en werkomgeving creëren voor je pandgebruikers is relevanter dan ooit. Doordat veel gebouwen op dit moment minder in gebruik zijn dan voorheen, is legionella een erg actueel probleem. Door dit soort zaken te automatiseren, bespaar je tijd, geld en haal je de kennis in huis door middel van data”, aldus Marc de Vreede, Directievoorzitter Heijmans, Bouw & Techniek.

  Saskia Smulders Fotografie

  Recente updates

  Beyond Eyes faciliteert slimme rechtbank
  Gisteren, maandag 3 mei, was het zover: de nieuwe rechtbank werd in gebruik genomen en de allereerst... Lees meer
  3 vragen aan DerksdenBoer
  Samen kun je meer dan alleen. Beyond Eyes werkt daarom nauw samen met een aantal interessante bedrij... Lees meer