Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Gisteren, maandag 3 mei, was het zover: de nieuwe rechtbank werd in gebruik genomen en de allereerste zittingen vonden plaats. Met een oppervlak van 60.200 m2, tien etages en vijftig zittingszalen biedt rechtbank Amsterdam plek voor 1.000 rechtbankmedewerkers en 200 ketenpartnermedewerkers. Dit vraagt om slim gebouwbeheer. We nemen je kort mee hoe Beyond Eyes van de rechtbank in Amsterdam een futureproof smart building maakte.

  Real-time datasensoren garanderen beschikbaarheid

  De beschikbaarheid van het gebouw, inclusief het faciliteren van de juiste voorzieningen, is in deze grootste rechtbank van Nederland van uitermate hoog belang. Om dit te kunnen realiseren, is het gebouw uitgerust met meer dan 1000 sensoren. Deze slimme sensoren maken het gebruik en de bezettingsgraad van werkplekken, vergaderzalen, verhoorkamers, raadkamers, enquêtekamers en sanitaire voorzieningen inzichtelijk. Hierdoor is de beschikbaarheid van het pand zichtbaar en daarmee beter beheersbaar.

  Via een gebruikersapp is het voor medewerkers van de rechtbank mogelijk om de beschikbaarheid van werkplekken en ruimtes in te zien en ruimtes te reserveren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om onder andere deelfietsen te reserveren. Gebouwgebruikers zijn op die manier verzekerd van een plek in het gebouw.

  Beeldmateriaal: Fernando Guerra

  Een futureproof rechtbank

  Het ontwerp van de nieuwe rechtbank laat het toe mee te kunnen veranderen met toekomstige ontwikkelingen. Zo is de indeling van de zittingszalen bijvoorbeeld eenvoudig te veranderen. De slimme sensoren van BE Equipped maken het mogelijk om analyses uit te voeren. Hierdoor kunnen uitspraken worden gedaan over een efficiënte indeling en een effectief gebruik van de werkplekken en -ruimtes in de nieuwe rechtbank. Ook maakt het analyseren van de reserveringsdata het mogelijk om grip te krijgen op ‘no shows’. Daarnaast geven de sensoren precies aan waar aan het eind van de dag schoongemaakt moet worden, welke vertrouwelijke papiercontainers geleegd kunnen worden en waar extra onderhoud vereist is. Tevens is het mogelijk om meldingen van storingen door te sturen naar het facilitaire team. Door deze smart building oplossing van Beyond Eyes toe te passen, kan de rechtbank dag en nacht beschikbaarheid, routering en zekerheid van een (werk)plek met de juiste voorzieningen bieden. Zo wordt een frisse, veilige en beschikbare rechtbank gefaciliteerd waarin continu het verhogen van het welzijn van de gebouwgebruikers centraal staat. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

  Benieuwd wat Beyond Eyes voor jouw gebouw kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Beeldmateriaal: Fernando Guerra

  Beeldmateriaal: Fernando Guerra

  Recente updates

  Beyond Eyes breidt uit met legionellaspecialist Aqua Assistance
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar, breidt het slimme platform nu verder uit met een par... Lees meer