Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Het faciliteren van een gezonde en veilige werkplek is cruciaal voor het waarborgen van de vitaliteit en productiviteit van je medewerkers.

  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar verstevigt het nu al zijn samenwerking met partner bba binnenmilieu. Beyond Eyes is een uniek samenwerkingsverband met verschillende kennisexperts, waarvan bba binnenmilieu er sinds de lancering al één is. Ingenieursbureau bba binnenmilieu is gespecialiseerd in het creëren van een gezond binnenmilieu en het optimaliseren van comfort, gezondheid en prestaties van gebouwgebruikers. Tot hun specialisme behoren thema’s als binnenluchtkwaliteit, thermisch binnenklimaat en licht.

  Gezonde werkplek hot topic

  Als de coronapandemie ons één ding heeft geleerd, is het wel dat werkplekken gezond en veilig moeten zijn. Wanneer medewerkers naar het werk gaan of straks weer terugkeren, is het van groot belang dat zij in een omgeving kunnen werken waar het binnenklimaat veilig en gezond is ingericht. Dit betekent dat ruimtes goed moeten worden geventileerd en de binnentemperatuur aangenaam is, zodat ziektekiemen zo min mogelijk kans van overleven en verspreiden hebben. Naast comfort is het van belang dat er zuinig met energie wordt omgegaan. De vele klimaatmarsen en klimaattop in Glasgow bevestigen immers allen hetzelfde: het moet duurzamer. Het creëren en bewaken van werkomgevingen die tegelijkertijd gezond, duurzaam én comfortabel zijn, is dan ook een actueler thema dan ooit. Een integrale aanpak is benodigd om op alle fronten vooruitgang te boeken.

  BE Vital

  Hoe Beyond Eyes tezamen met bba binnenmilieu deze gezonde, energiezuinige en comfortabele werkomgevingen realiseert? Door data en expertise slim te bundelen, waarbij de verschillende datastromen systematisch geanalyseerd en geïnterpreteerd worden. Zo wordt binnen de dienst ‘BE Vital’ integraal gekeken naar de beleving van alle gebouwgebruikers, de data uit comfortsensoren en de kenmerken van het gebouw en instellingen van installaties.

  “Het verstevigen en uitbreiden van het partnership met bba binnenmilieu is de volgende mooie stap binnen de dienstverlening van Beyond Eyes. De inzichten van Beyond Eyes en bba samen vormen een uitstekende synergie voor het creëren en waarborgen van gezonde, duurzame én comfortabele werkomgevingen. Door de krachten te bundelen, kunnen we niet alleen problemen inzichtelijk maken, verhelpen en klachten reduceren voor onze klanten, maar vooral ook écht gezondere en comfortabele werkplekken realiseren die bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers”, aldus Jeroen Groenen (manager Beyond Eyes).

  De userfeedbacktool van bba binnenmilieu (de Healthy Building Index tool) wordt ingezet om de ervaringen van gebouwgebruikers over binnenmilieu aspecten als temperatuur, licht, geluid en luchtkwaliteit op een systematische manier in kaart te brengen. Daarnaast brengen we tijdens een gebouwopname de staat en inrichting van het gebouw en de installaties in kaart, waarbij zowel naar de impact op comfort als energie wordt gekeken. Met behulp van comfortsensoren monitoren we of gebouwgebruikers onder de juiste omstandigheden kunnen werken. Het combineren van deze inzichten leidt tot concrete verbetervoorstellen, welke we indien gewenst direct in desbetreffende gebouwen kunnen doorvoeren. Op die manier faciliteer je een gebouw dat gedurende de looptijd van de overeenkomst te allen tijde aansluit bij de activiteiten en behoeftes binnen het gebouw.

  “De energietransitie biedt kansen om ook het binnenmilieu in gebouwen te verbeteren. Daarnaast is het zo dat de aandacht voor gezondheid en comfort op het werk sowieso groeit, deels ten goede van de coronapandemie. Met BE Vital kunnen zowel de presentaties op het gebied van comfort als energie inzichtelijk gemaakt en verbeterd worden, waarbij niet alleen ingezet wordt op duurmetingen met behulp van sensoren, maar ook de ervaringen van de gebruikers worden meegenomen. Met als uiteindelijke doel: inzicht krijgen in (verdere) verbetermaatregelen en het maximale uit je gebouw en installaties halen”, vertelt Atze Boerstra (directeur bba binnenmilieu).

  Heb jij de behoefte om gezonde, comfortabele en duurzame werkomgevingen te creëren? Wij helpen je hierbij, samen met onze kennisexpert bba binnenmilieu.

  Saskia Smulders Fotografie

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  CO2 meten: ventileren belangrijker dan ooit
  Dat ventileren noodzakelijk is, wisten we al, maar een gezond en prettig binnenklimaat is door de co... Lees meer
  De mening van jouw gebouwgebruikers telt
  Hoewel het voor bedrijven mogelijk is om waardevolle inzichten te verkrijgen via anonieme data, is ... Lees meer