Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Inzicht in energiehuishouding.

  “Het moet anders, maar vooral duurzamer”, is een veelgehoorde uitspraak van gebouwbeheerders. Door de klimaaturgentie is duurzaamheid een veelbesproken onderwerp geworden onder gebouweigenaren en -beheerders. Niet zo gek, want gebouwen in Nederland zorgen maar liefst voor 40% van de totale CO2-uitstoot. Het is duidelijk dat daar iets aan gedaan moet worden, maar wat levert een duurzaam én energie-efficiënt gebouw ons eigenlijk op?


  #1 Daling energiekosten

  Ongemerkt presteren veel gebouwen niet naar behoren en laten gebouweigenaren een aanzienlijk besparingspotentieel links liggen op het gebied van energieverbruik. Dat hoeft helemaal niet. Door middel van data verkrijg je namelijk inzicht in de energiehuishouding van je gebouw. Zo kunnen er binnen het bedrijf gericht aanpassingen worden gedaan om de duurzaamheid en energie-efficiëntie van het gebouw te verhogen. Met als resultaat: lagere energiekosten.

  #2 Vermindering CO2-uitstoot

  Vandaag de dag is het klimaatprobleem iets waar je als bedrijf zijnde niet omheen kan. Toch klinkt het je wellicht bekend in de oren dat er na werktijd nog steeds lampen branden in het kantoorgebouw. Dat kan natuurlijk beter. Door inzicht in het energieverbruik van je gebouw kun je onder andere inzicht krijgen in welke verdiepingen (overmatig) gebruik maken van elektriciteit. Met als gevolg? Een lagere CO2-uitstoot én bewustere werknemers. Het is dus niet alleen goed voor de portemonnee, zo draagt je bedrijf ook een stukje bij aan het klimaatprobleem.


  #3 Verhoogd comfort

  Waar veel gebouweigenaren en -gebruikers niet bij stilstaan, is dat goede comfort ook wordt gerealiseerd door energie-efficiënte gebouwen. Denk aan goede warmte-isolatie, zonwering en op de gebruiker afgestemde installaties voor verwarming, koeling en verlichting. Dit goede werkklimaat resulteert in tevreden en gezonde werknemers, wat vervolgens weer leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.


  Betere energieprestatie op de werkvloer

  BE Energized geeft inzicht in de energieprestatie van je gebouw. De Beyond Eyes energiesensor meet het energiegebruik van zowel je totale gebouw als van verschillende verdiepingen, gebouwdelen en/of -installaties. Op deze manier krijg je een helder beeld van de daadwerkelijke energiestromen in je gebouw én inzicht in waar onnodig energie verbruikt wordt. Hierdoor kunnen besparingen worden gerealiseerd en stappen richting een duurzaam gebouw worden gezet. Bovendien zorgt BE Energized voor een comfortabele werkplek voor gebruikers. Kortom, een win-winsituatie!

  Recente updates

  Beyond Eyes in RTLZ Doe Maar Duurzaam
  De visie van Beyond Eyes op het nieuwe werken en een duurzame inzetbaarheid van gebouwen? We verteld... Lees meer
  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Terugblik sessies BE Vital & BE Energized
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer