Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  “Op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste materialen schoonmaken grip op schoonmaakbeheer.”

  Schoonmaakfrequentie naar gebruik

  Een persoonlijke, leuke en aantrekkelijke vakantiebestemming zijn met supertevreden gasten. Dat is de missie van vakantiepark Roompot. Beyond Eyes startte daarom een pilot bij Roompot Kijkduin voor optimalisatie van het schoonmaakproces. Schone openbare ruimtes zoals toiletten, kleedruimtes en douches zijn immers van groot belang voor een positieve verblijfsbeleving. Dat vereist efficiënt schoonmaken, oftewel daar waar nodig. Hoe regel je dat in?

  Om met het antwoord op de laatste vraag te beginnen: door bijvoorbeeld de sanitaire gebouwen uit te rusten met sensoren – geen camera's – die de bezetting en benutting van de openbare ruimte meten. En gasten die de ruimtes bezocht hebben te vragen naar hun tevredenheid. Met deze combinatie van de data uit de sensoren en het meten van de tevredenheid (gedurende de dag) kon schoonmaakbedrijf CSU direct de dienstverlening verbeteren.

  Met behulp van sensoren wordt dus de bezetting en benutting van de sanitaire gebouwen op het vakantiepark gemeten. Data van 38 sensoren werden aan elkaar gekoppeld en geanalyseerd, waardoor de schoonmaaktijden en -routing op het park werden geoptimaliseerd. Met als doel: het schoonmaakproces naadloos laten aansluiten bij het werkelijke gebruik van de ruimtes zodat gasten de hele dag door van een propere omgeving kunnen genieten.

  Sensoren meten gebruik

  38

  Deze data vormen tegelijkertijd de input voor doelgerichte schoonmaakroutes in de bijbehorende cleaning app. Deze maakt op elk device, real time inzichtelijk welke ruimtes schoongemaakt moeten worden, wanneer de schoonmaker dat het beste kan doen en wanneer sanitaire voorzieningen moeten worden aangevuld. Op deze manier is er een betere balans tussen aandacht voor de drukkere ruimtes en ruimtes die minder frequent gebruikt (en dus schoongemaakt hoeven te) worden.

  De cleaning app toont tevens welke activiteit uitgevoerd moet worden door het personeel van CSU: stoffen, dweilen, afnemen of een andere schoonmaakfrequentie toepassen voor ruimtes die meer of juist minder worden gebruikt. Tot slot kan in de app door de schoonmaakmedewerker melding gemaakt worden van storingen of andere bijzondere omstandigheden. Waardoor de facilitaire afdeling direct werk kan maken van meldingen.

  Op het juiste moment, op de juiste plek en met effectief gebruik van materialen geeft grip op het schoonmaakbeheer. De schoonmaakmedewerkers van CSU hebben daardoor ook meer armslag voor eventueel bijkomend gastheerschap. Daarnaast kunnen ze on demand inspelen op (verandering in) de gebruikersbehoefte. Zo zorgt BE Clean voor optimalisatie van de schoonmaak in de openbare gebouwen én kan het resulteren in een stijging van de tevredenheid en beleving van de gasten van Roompot Kijkduin. Missie volbracht.

  38
  38
  12 maanden
  12 maanden
  Sanitaire gebouwen
  Sanitaire gebouwen

  Meer weten?

  Neem dan contact met ons op.

  Gerelateerde cases

  Aegon

  Aegon

  Lees hoe Aegon dankzij Beyond Eyes grip krijgt op de bezetting en benutting en zo haar facilitaire p... Meer weten
  Winvision

  Winvision

  De ideale bezettingsgraad, looproutes, schoonmaakplanning, ventilatie… Real time data maken het op e... Meer weten