Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Hoe maak je het werkelijke energiegebruik van jouw gebouw inzichtelijk? En hoe breng je met laagdrempelige maatregelen het energiegebruik terug? Je leest het in onderstaand paper.

  Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen, groter dan 100 m2, minimaal aan energielabel C voldoen. Door deze druk vanuit wet- en regelgeving is het extra belangrijk om eens kritisch naar het eigen energiemanagement te kijken. Daarbij wil je niet alleen energiezuinige, maar ook comfortabele (werk)omgevingen voor je gebouwgebruikers faciliteren. Energiemanagement van Beyond Eyes brengt je energiestromen in kaart en stelt installaties en gebouwbeheersystemen beter af. Zo wordt niet alleen energie bespaard, maar is er ook minder CO2 uitstoot.

  ‘Als je weet waar je moet zijn, kun je met enkele relatief eenvoudige ingrepen al een energiebesparing van 20 procent bereiken.’

  Maarten Nijhoff Product Manager Energiemanagement Beyond Eyes

  Verifieer je investeringen

  De energiesensoren van Beyond Eyes worden ook ter verificatie van grootschalige investeringen ingezet. Wanneer een gebouweigenaar bijvoorbeeld meerdere gelijksoortige installaties wil aanschaffen, kan hij er voor kiezen om er eerst één aan te schaffen en te laten meten welke impact deze heeft in de praktijk. Hiermee maakt Beyond Eyes voor klanten inzichtelijk of de installatie inderdaad presteert zoals verwacht en wat eventueel de invloed is op het verbruik van andere gebouwinstallaties. Product Manager Maarten Nijhoff: "Als je weet waar je moet zijn, kun je met enkele relatief eenvoudige ingrepen - zoals het beter afstellen van bestaande systemen - al een energiebesparing van 20 procent bereiken."

  ➡️ Het is dus mogelijk om energiegebruik terug te dringen middels laagdrempelige maatregelen. Als het gebouw energie-optimaal is, volgt de stap naar energieneutraal.

  Meer weten?

  Eens de mogelijkheden doorspreken om jouw energiemanagement naar een hoger niveau te tillen?
  Neem dan contact met ons op.

  Lees meer over een gezonde, duurzame werkomgeving op onze themapagina.

  Recente updates

  Nieuwe features in Beyond Eyes Energie management
  De nieuwe versie van het online dashboard geeft je nu nóg meer inzicht in energiedata. Zo stemmen wi... Lees meer
  Energielabel C: voldoet jouw kantoorgebouw al?
  Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal voldoen aan energielabel C. Voldoet jouw kan... Lees meer