Ontdek het met de gratis demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek de kracht van Beyond Eyes. Tijdens de demo nemen we je mee in het dashboard en laten we zien hoe je met Beyond Eyes je facilitaire processen verslimt en verduurzaamt.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  De nieuwe versie van het online dashboard geeft je nu nóg meer inzicht in energiedata. Zo stemmen wij jouw energieverbruik optimaal af op het daadwerkelijke gebruik van het pand.

  Energie speelt een steeds belangrijkere rol in bedrijfsomgevingen. Organisaties zijn ervan afhankelijk, maar worden ook door de overheid verplicht om het verbruik te verminderen. Om grip te krijgen op de vereiste energiebesparing moeten de energiedata verzameld, geanalyseerd, gerapporteerd en vergeleken worden met voorgaande periodes.

  Beyond Eyes ondersteunt je hierin, door continu jouw energieverbruik te monitoren en te vergelijken met je historische data zie je real time je reductie. Veelal zien we dat de reductie echter niet voldoende is om aan de verplichting of doelstellingen te voldoen. Dit wordt vaak veroorzaakt door onjuiste instellingen van de klimaatinstallaties. Om je te helpen deze veelvoorkomende verspillingen inzichtelijk te maken, en deze vervolgens te kunnen elimineren, hebben we enkele grafieken toegevoegd aan het dashboard. Deze kun je tevens gebruiken bij het opstellen van je Energieregistratie en Bewakingsrapportage (EBS).

  Nieuwe features

  In de nieuwste versie van het online dashboard zijn nog meer grafieken toegevoegd. Zo is het, naast het tonen van de verbruiken, besparingen en baselines, nu mogelijk om gedetailleerdere gegevens in te zien. Hiermee wordt het analyseren en bijsturen van je klimaatinstallatie een stuk eenvoudiger. Hieronder worden deze nieuwe grafieken puntsgewijs voor je samengevat:

  • Weekoverzicht
   In het dashboard is het mogelijk om het verbruik van de verschillende weekdagen over elkaar heen te leggen. Op deze manier krijg je inzicht in het onderlinge verbruik van de verschillende weekdagen en kun je inschatten of het energieverbruik past bij je bedrijfsactiviteiten en openingstijden.
  • Feestdagen
   Veel organisaties en bedrijfsgebouwen zijn gesloten tijdens feestdagen. Via ons vernieuwde overzicht kan je eenvoudig zien of je organisatie ook daadwerkelijk minder energie verbruikt gedurende deze feestdagen. Draait je installatie wellicht toch door en is het verbruik niet gelijk aan het weekendverbruik? Dan zijn er mogelijkheden tot energiereductie. Indien het gebruik wel gelijk is aan het weekendverbruik, hoef je geen verdere acties te ondernemen.
  • Energieprofiel
   Door het energieverbruik per uur af te zetten tegen de buitentemperatuur krijgt je inzicht in het patroon van je gasverbruik. Verbruik je daadwerkelijk meer wanneer het kouder wordt of kan je verwarmingsinstallatie extreme temperaturen niet aan? Wordt er weleens gelijktijdig gekoeld en verwarmd? Middels dit overzicht worden deze zaken eenvoudig inzichtelijk en kun je actie ondernemen.

  Mocht je zelf niet over de juiste domeinkennis beschikken om de energiegrafieken te interpreteren, dan kun je altijd advies inschakelen van een van onze energie experts. Diegene helpt je om de grafieken te interpreteren en gepaste acties te ondernemen.

  Recente updates

  Energielabel C: voldoet jouw kantoorgebouw al?
  Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal voldoen aan energielabel C. Voldoet jouw kan... Lees meer
  CO2 meten: ventileren belangrijker dan ooit
  Dat ventileren noodzakelijk is, wisten we al, maar een gezond en prettig binnenklimaat is door de co... Lees meer