Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Yes, de comfortsensor kent sinds kort een nieuwe feature: een buzzer! Hoe deze buzzer precies werkt? Je leest het hieronder.

  De comfortsensor meet nog altijd de belangrijkste waarden in binnenruimtes, namelijk de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-gehalte. Het CO2-gehalte is hierin een belangrijke indicator of er wel of niet goed geventileerd wordt. Indien er te veel CO2 aanwezig is, is er sprake van onvoldoende ventilatie.

  Het is dan belangrijk dat de ruimte even goed geventileerd wordt. Het is voor gebouweigenaren en facilitair managers mogelijk om in het Dashboard van de App aan te zetten dat zij graag een melding ontvangen wanneer een bepaalde CO2 grenswaarde overschreden wordt. Zo kunnen deze beheerders en managers bij een te hoge CO2-waarde actie ondernemen door bijvoorbeeld een raam of deur open te zetten of even een korte koffiepauze te adviseren aan de gebouwgebruikers.

  Hoe werkt de buzzer?

  Naast deze functie is het vanaf nu ook mogelijk een buzzer in te stellen op de comfortsensor. Deze buzzer gaat af indien er een te hoge CO2-waarde in een binnenruimte wordt gedetecteerd. Naast de buzzer bevindt zich ook een lampje in de sensor, welke rood kleurt bij een te hoge CO2-waarde. Deze is los aan te zetten of in combinatie met de buzzer. Door middel van de drukknop kan de buzzer stilgezet worden. Is het CO2-gehalte opnieuw te hoog in een volgende meting? Dan gaat de buzzer opnieuw af (en het rode lampje eventueel aan). Investeer je in een gezonde en comfortabele (werk)omgeving? Dan investeer je niet alleen in het welzijn en de tevredenheid van je medewerkers. Een comfortabele werkomgeving leidt al tot 10% productiviteitsstijging. Verbeter je klimaat aan de hand van data, on the spot, on demand. Wel zo comfortabel.

  Weet jij al hoe jouw binnenklimaat scoort? Plan nu vrijblijvend een afspraak in om jouw vragen te bespreken.

  Recente updates

  Beyond Eyes intensiveert samenwerking met bba binnenmilieu
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar verstevigt het nu al zijn samenwerking met partner bb... Lees meer
  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer