Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Beyond Eyes heeft de aanbesteding “Werkplek- en ruimtesensoren” van ProRail definitief gegund gekregen. Begin volgend jaar starten we met de implementatie van 4.500 sensoren op zeven verschillende locaties, met als doel om in te kunnen spelen op de telkens veranderende gebruikersbehoefte en het boeken van duurzaamheidswinst op het facilitaire proces.

  Team Beyond Eyes

  Ambities ProRail

  ProRail ziet een veranderende gebruikersvraag en heeft verduurzamen hoog op de agenda staan. Om beide vraagstukken te beantwoorden wil ProRail beginnen bij het inzichtelijk maken van de bezetting en benutting van de gebouwen. De spoorwegbeheerder wil hier continu en actueel inzicht in hebben met als doel een duurzaam gebruik van het vastgoed en het creëren van een flexibele en optimale werkomgeving op kantoor. Daar gaat Beyond Eyes ze bij helpen.

  We gaan ProRail ondersteunen bij de implementatie van dit onderdeel van hun hybride kantoorconcept – “Werken als een PRO” – door inzicht te geven in real time gebruik van de werkplekken en vergaderruimtes met behulp van data uit de Beyond Eyes sensoren.

  Om dit te bewerkstelligen brengen we een volledig door ons verzorgd LoRa netwerk aan binnen zeven kantoorpanden, en sluiten daar 4.500 sensoren op aan. Hiermee hebben we de mogelijkheid om later andere sensoren van Beyond Eyes aan toe te voegen. Denk daarbij aan legionella beheersingssensoren, telsensoren of klimaatcomfortsensoren.

  Inzicht in het gebouw

  Met de data die verzameld wordt krijgt ProRail gedetailleerd inzicht in welke ruimtes en werkplekken vaak of juist minder vaak worden gebruikt en welke ruimtes aangepast kunnen worden. Met deze informatie kan ProRail op basis van data beslissingen maken over vraagstukken omtrent het gebruik en de inzet van hun vierkante meters en vastgoed. Denk hierbij aan een andere indeling van ruimtes of werkplekken, of een andere bestemming van ruimtes.

  De data maakt het ook mogelijk om de facilitaire processen beter aan te laten sluiten op de fluctuerende bezetting van het pand. Dat moet voor ProRail leiden tot meer efficiëntie en flexibiliteit in hun facilitaire processen. Daarnaast creëert ProRail een werkomgeving die inspeelt op de veranderende behoeftes van de medewerkers.

  Organisaties staan voor grote uitdagingen

  Organisaties hebben te maken met verschillende uitdagingen. Want waar gebruikers voorheen voornamelijk naar kantoor kwamen, werken zij tegenwoordig hybride. Hierdoor is het voor organisaties steeds lastiger om van tevoren te voorspellen hoe de bezetting en benutting van een gebouw gaat zijn. Daarnaast is de werkplek in het gebouw zelf van ook belang. Deze dient zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van de gebruiker. Tot slot hebben steeds meer organisaties hoge duurzaamheidsambities. Het is zaak dat onder andere facilitair processen daaraan kunnen bijdragen door beter in te spelen op fluctuerende kantoorbezetting.

  Facilitair managers staan dus voor een grote uitdaging. Zo ook bij ProRail. Daarom zijn we trots dat we de aanbesteding van de spoorwegbeheerder gegund gekregen hebben zodat we ProRail kunnen helpen deze uitdagingen aan te gaan.

  Recente updates

  Beyond Eyes breidt uit met slim afvalmanagement van PreZero
  Rosmalen, 06-12-2022 - Beyond Eyes breidt begin 2023 haar datagedreven facilitaire diensten op het g... Lees meer
  Energie besparen door specifieke stromen te meten
  Met behulp van sensoren vergaar je data en inzicht in specifieke energiestromen en krijg je handvatt... Lees meer
  'Data is het nieuwe goud, ook voor duurzaam slim schoonmaken'
  Sensoren leveren waardevolle data voor activity based schoonmaken, wat zorgt voor minder verspilling... Lees meer