Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  De best passende werkfaciliteiten, borging van de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers én een duurzame inzetbaarheid van je pand? Een behoorlijk pittige uitdaging in deze tijd. De versoepelingen komen er aan en er gaat weer meer bedrijvigheid plaatsvinden binnen gebouwen. Dit resulteert in een nieuwe manier van werken, dat om een nieuwe visie op de huisvesting- en vastgoedstrategie van organisaties vraagt.

  Op donderdag 24 juni organiseert Beyond Eyes een interessant webinar met alle handvatten over hoe je hier als organisatie op anticipeert.

  Kom alles te weten over de laatste facilitaire trends en ontwikkelingen. In het webinar komen diverse experts aan het woord. Zo zal onder andere TwynstraGudde, op basis van het “Facility & Workplace Marktonderzoek 2021” dat in opdracht van Facility Management Nederland (FMN) is uitgevoerd, je meenemen in de top drie facilitaire trends voor 2021. Ook vertellen klanten uit de zorg- en kantoorbranche inspirerende praktijkvoorbeelden.

  Zo helpen wij jouw uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, werkplekomgeving en vitaliteit en gezondheid succesvol aan te pakken.

  Het webinar is interactief, met de mogelijkheid om online vragen te stellen. Centraal staat: inspireren, informatie uitwisselen en van elkaar leren.

  Mis het niet en wees erbij op donderdag 24 juni om 12.00 uur.

  Sprekers

  • Froukje Terpstra
   Adviseur en onderzoeker bij TwynstraGudde. Froukje houdt zich inmiddels meer dan tien jaar bezig met organisatievraagstukken rondom facility management en huisvesting. Daarnaast is zij als onderzoeker actief betrokken bij het Facility & Workplace Marktonderzoek 2021, welke in opdracht van FMN is uitgevoerd.
  • Jeroen Groenen
   Productmanager bij Beyond Eyes (BE Equipped en BE Vital). Jeroen heeft een passie voor slimme technologieën en zet zijn expertise graag in om met inspirerende potentievolle producenten en diensten aan de slag te gaan. Samen met zijn collega's wil Jeroen het initiatief (destijds BeSense) dat in 2017 is ontstaan naar een hoger niveau brengen waarin de eindgebruiker nog meer centraal staat.
  • Erik Boswinkel
   Directeur/bestuurder vastgoed bij Centrum voor Revalidatie Roessingh. Roessingh is gespecialiseerd in revalidatiekundige behandeling en zorg. Het faciliteren van een gezond en veilig binnenklimaat en huisvestingsvraagstukken speelden Revalidatiecentrum Roessingh regelmatig parten. Tijdens het webinar neemt Erik je mee in hoe Roessingh deze vraagstukken succesvol heeft aangepakt.

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Back to Work Check: klaar voor heropening?
  “Het thuiswerkadvies is terug”, zo meldde het kabinet op 14 juli. Tegen de verwachting in kwam dit e... Lees meer
  Terugblik webinar: “Maak het nieuwe werken succesvol”
  It’s a wrap! Op donderdag 24 juni ging het webinar “Maak het nieuwe werken succesvol” live. Tijdens ... Lees meer