Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Door een combinatie van slimme technologie, experts en de juiste middelen

  Met veiligheid wil je niet experimenteren, daarom zetten we in op de verbinding tussen bestaande diensten en bewezen resultaten. De data en inzichten vanuit Beyond Eyes, gecombineerd met de expertise en het uitvoeringsvermogen op het gebied van hygiëne (CSU) en binnenklimaat (Heijmans) maakt dat we met een gezamenlijke en integrale aanpak Covid-19 onder controle kunnen krijgen.


  1. Inzicht in veilige werkplekken en veilige looproutes

  De bewezen Beyond Eyes techniek, tot dusver enkel gericht op efficiency, zetten we nu in op het gebied van safety. Zo brengen we onder andere:

  • Real-time inzicht in data van beschikbare veilige (werk)plekken met voldoende (1,5m) afstand. Dit wordt weergegeven via desktop, smartphone en TV schermen binnen openbare ruimten (denk hierbij aan plaatsing bij gebouw ingangen, liften, etc.)
  • Inzicht in veilige looproutes (verplichte routering) op plattegrond om de kans op ongewenst dicht bij elkaar komen te vermijden.
  • Stuurinformatie via Management rapportages o.b.v. historische data om inzichtelijk te krijgen of er goed wordt gehouden aan het 1,5 meter protocol.
  • De mogelijkheid om je werkplek op voorhand te reserveren zodat je verzekerd bent van jouw plek op kantoor, school, etc.

  2. Hygiënisch schone werkplekken

  Daarnaast dragen we bij aan de hygiëne op de werkplek. Alles is gericht op het voorkomen van besmetting via contactpunten, door middel van onder andere:

  • Effectievere schoonmaak o.b.v. gebruiksdata vanuit de sensoren van Beyond Eyes.
  • De schoonmaak beleving vergroten door zichtbaar te maken waar en wanneer schoongemaakt is.
  • 3D geprinte hygiënehaken om te voorkomen dat je zelf frequent gebruikte contactpunten hoeft aan te raken, zoals de deurklink, het knopje van de lift, etc.
  • Cleaning kits zodat de medewerkers zelf ook hun eigen werkplek nog eens éxtra kunnen reinigen.
  • Legionella preventie omdat als we er toch zijn, we net zo goed alle tappunten kunnen laten spoelen om andere ongewenste besmettingen óók te voorkomen.


  3. Verse lucht en verspreiding van deeltjes uit ‘vieze’ lucht voorkomen

  Ook zetten we onze oplossing in om verspreiding van virusdeeltjes via de gebouwinstallatie te voorkomen. Naast het ver genoeg uit elkaar zitten en een hygiënisch schone werkplek, zet Heijmans zijn expertise in voor het beperken van de besmettingskans in het binnenklimaat door middel van onder andere:

  • Aanpassen ventilatiesysteem om verspreiding Covid-19 te voorkomen door het verlengen van de bedrijfstijden van de ventilatie installatie om ervoor te zorgen dat alle oude lucht het gebouw uit ‘geventileerd’ wordt. En het uitschakelen van een recirculatiesysteem en luchttoevoer omzetten naar verse 100% buitenlucht.
  • Aanpassen gebouwinstallatie aan de actuele bezetting om zo het binnenklimaat in balans te brengen met de actuele bezetting en daarmee voorkomen dat er onnodig energie wordt verspild.
  • Eventueel ook het controleren van filters en ze waar nodig vervangen ten behoeve van een gezond binnenklimaat.

  Ook veilig naar het werk in de 1,5 meter samenleving?

  Onze kracht zit in de verbinding tussen bestaande diensten en bewezen resultaten. We kunnen snel inspringen, snel schakelen en snel helpen. Met veiligheid wil je niet experimenteren. Daarom bieden we bedrijven of instanties, die zoekend zijn vanuit hun gevoel van verantwoordelijkheid om hun gebouwgebruikers die veilige werkplek te bieden, graag onze hulp, kennis, kunde en uitvoeringskracht aan. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

  Recente updates

  Hoe maak je een gebouw klaar voor de 1,5 meter samenleving?
  Hoe gaan we straks weer veilig en efficiënt aan de slag nu de 1,5 meter samenleving een feit is? Eén... Lees meer
  Hoe bereid je medewerkers voor op de 1,5 metersamenleving?
  Hoe gaan we straks weer veilig en efficiënt aan de slag nu de 1,5 meter samenleving een feit is? Eén... Lees meer
  Terugkijken webinar: Veilig terug naar het werk in de 1,5 metereconomie
  Hoe bereid je medewerkers voor op de 1,5 metersamenleving? En hoe gaan we straks weer veilig en effi... Lees meer