Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

    Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

    Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

    Veel kijkplezier!

    Met vriendelijke groet,
    Team Beyond Eyes

    T: +31 73 543 73 73
    E: [email protected]

    demo

    Het coronavirus zette de hele wereld op zijn kop. Zo ook het bedrijfsleven. Het kantoor gaat na de coronacrisis een hele andere invulling krijgen en ook thuiswerken blijkt een blijvertje. Het is dan ook niet voor niets dat facilitair managers vandaag de dag hun koers verleggen. Zij bevinden zich in een continue zoektocht naar de beste oplossing voor thuiswerken, online vergaderingen en het anderhalvemeterkantoor. We nemen je mee in de top 3 facilitaire trends voor 2021 uit het Facility & Workplace Marktonderzoek van TwynstraGudde en FMN en vertellen je hoe onze integrale dienstverlening kan helpen om tijdig op deze trends in te spelen.

    1. Duurzaamheid

    Duurzaamheid. Het is een thema dat twee jaar geleden voor het eerst bovenaan in de Nederlandse markt van faciliteiten en werkplekomgeving verscheen, maar inmiddels maatgevend is. Waar in 2019 nog 55% van alle deelnemers aan het Facility & Workplace Marktonderzoek duurzaamheid als belangrijkste thema benoemde, ligt dit percentage anno nu op 64%. Daarnaast stellen facilitaire professionals dat de relevantie van dit thema alleen nog maar groter wordt in de toekomst. Zo voorspellen zij dat over vijf jaar 73% van alle facilitair managers duurzaamheid als belangrijkste thema zal benoemen. Een dusdanig hoog percentage is nog nooit voortgekomen. Investeer je niet in duurzaamheid, dan mis je simpelweg de boot. Onze dienst BE Energized kan je met behulp van slimme energiesensoren helpen om het energieverbruik van het gebouw inzichtelijk te maken. Hierdoor worden grote energieverbruikers opgespoord en tevens kunnen de installaties en het gebouwbeheersysteem worden afgestemd op het daadwerkelijke gebruik van het pand. Zo wordt niet alleen het energieverbruik gereduceerd, maar ook de daarmee verbonden kosten.

    2. Werkplekomgeving

    De meest opvallende stijger is de aandacht voor werkplekomgevingen, zowel op kantoor als thuis. Waar in 2019 pas 30% van alle facilitaire professionals dit thema benoemde, stelt 57% anno nu dat dit één van de belangrijkste thema’s is en ook de komende jaren blijft. Deze forse stijging is te verklaren door COVID-19, waarin thuiswerken het ‘nieuwe normaal’ werd en gebouwen fors minder benut werden. Dit vereist een nieuwe visie voor de huisvesting- en vastgoedstrategie. BE Equipped helpt je hierbij doordat het met behulp van slimme sensoren de bezetting en benutting van gebouwen in kaart brengt. Deze data wordt vervolgens gecombineerd gebruikersfeedback. Hierdoor kunnen werkplekken en ruimtes vervolgens worden afgestemd op de daadwerkelijke activiteiten die er plaatsvinden. Zo wordt een optimale benutting van de vierkante meters van het gebouw gegarandeerd en kunnen vele kosten worden bespaard.

    3. Vitaliteit en gezondheid

    Naast duurzaamheid en werkplekomgevingen spelen vitaliteit en gezondheid ook een cruciale rol. Maar liefst 84% van alle facilitair professionals geeft aan dat zij de gezondheid van medewerkers willen verbeteren. Daarnaast geeft 37% van hen aan aan de kwaliteit van huisvesting of dienstverlening te willen verbeteren. Een gebouw met een gezonde en comfortabele (werk)omgeving heeft immers een positieve impact op het welzijn van je gebouwgebruikers. Zo wordt door het faciliteren van de juiste omstandigheden het welzijn, tevredenheid en productiviteit van de gebouwgebruikers vergroot. Met onze dienst BE Vital regel je het in doordat met behulp van sensoren de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-gehalte van ruimtes inzichtelijk wordt. Deze data-inzichten worden vervolgens gecombineerd met gebruikersfeedback uit de feedbacktool. Hierdoor wordt continu gemonitord of gebouwgebruikers onder de juiste omstandigheden kunnen verblijven en werken. Zo helpen we je een goed binnenklimaat te faciliteren waarin vitale werknemers centraal staan.

    Benieuwd hoe onze integrale dienstverlening jou kan helpen om op één of meerdere van deze trends in te springen? Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op.

    Bronnen:

    Recente updates

    3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
    Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
    Back to Work Check: klaar voor heropening?
    “Het thuiswerkadvies is terug”, zo meldde het kabinet op 14 juli. Tegen de verwachting in kwam dit e... Lees meer
    Huisvesting: wat kun jij het beste doen met jouw pand?
    Wat is de toekomst van jouw (bedrijfs)pand? In dit artikel wordt de veranderende toekomst op het geb... Lees meer