Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  It’s a wrap! Op donderdag 24 juni ging het webinar “Maak het nieuwe werken succesvol” live. Tijdens dit webinar kwam je alles te weten over de laatste facilitaire trends en ontwikkelingen, namen we je mee in hoe je dit binnen jouw organisatie kan toepassen én vertelden klanten inspirerende praktijkvoorbeelden uit de zorg- en kantoorbranche. Zo stoomden we je in één uurtje klaar voor het werken van de toekomst.

  Duurzaamheid op nummer één

  Het webinar werd afgetrapt door Froukje Terpstra, adviseur en onderzoeker bij TwynstraGudde. Froukje nam je mee in de top 3 facilitaire trends van 2021 en vertelde je alles over hoe het nieuwe werken er volgens onderzoek uit gaat zien. Thema’s als duurzaamheid, werkplekomgeving en vitaliteit en gezondheid staan centraal in 2021 en met name duurzaamheid zal naar verwachting nog meer aandacht krijgen in de toekomst. Wat organisaties willen bereiken met het inzetten op duurzaamheid? Zo vertelde Froukje dat maar liefst 84,3% van de organisaties een positieve maatschappelijke bijdrage wil leveren. Momenteel zetten organisaties in op operationele zaken als het reduceren van restafval en het hergebruiken van materialen (79,5%) en op het reduceren van het energieverbruik in de huisvesting (73,2%).

  De meest opvallende stijger is de aandacht voor werkplekomgevingen, zowel op kantoor als thuis. “Het moment om facilitymanagement en huisvesting goed te positioneren is nu,” aldus Froukje. Hierbij geeft meer dan 70% van de organisaties aan een betere aansluiting te willen vinden bij de manier van werken in de organisatie, ongeveer 60% wil flexibiliteit toevoegen en 40% van de organisaties geeft aan efficiënter gebruik te willen maken van ruimtes. And last but not least, vitaliteit en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Zo geeft 38% van de facilitaire organisaties die hierop inzetten aan dat zij de gezondheid van de medewerkers wil verbeteren. Een gezonde werknemer is immers een tevreden en productieve werknemer.

  Building Happy People

  Na Froukje Terpstra werd het stokje overgedragen aan Jeroen Groenen, manager bij Beyond Eyes. Want hoe kun je nou het beste anticiperen op deze trends en ontwikkelingen? Hoe maak je het nieuwe werken in jouw organisatie succesvol? “Ons advies vanuit Beyond Eyes: verzorg de transitie én monitor de transitie. Daar helpt data enorm bij,” aldus Jeroen. Beyond Eyes is een datagedreven dienstverlening, die de missie heeft om voor iedereen een slimme, veilige en gezonde werkomgeving te faciliteren. Dit realiseren we door de combinatie van slimme technologie, data, advies en uitvoering. Onze diensten zijn de slimme ogen van jouw gebouw. Wij zien waar moet worden schoongemaakt, welke ruimtes bezet zijn, waar de luchtkwaliteit geoptimaliseerd moet worden en waar energie bespaard kan worden. Zo faciliteren we een slim, gezond en veilig gebouw dat bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie, het geluk van de mensen die erin werken en verblijven en uiteindelijk aan een duurzamere wereld. “Dat is wat Beyond Eyes doet en waar we voor staan: Building Happy People,” aldus Jeroen. Hieronder vind je een kort overzicht van de verschillende diensten van Beyond Eyes en het proces dat wij faciliteren:

  • BE Equipped: Een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten, zodat medewerkers efficiënter en effectiever kunnen werken.
  • BE Vital: Een gezond gebouw met comfortabel klimaat draagt bij aan de vitaliteit van iedereen. Verzuim omlaag, tevredenheid omhoog. Net als de prestaties.
  • BE Energized: Een (werk)omgeving die duurzaam en verantwoord met energie omgaat door actief energiemanagement en besparingen.
  • BE Clean: Een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden. BE Clean levert digitaal inzicht in schoonmaakactiviteiten en het gebouw(gebruik).

  Praktijkvoorbeeld Revalidatiecentrum Roessingh

  Dat vitaliteit en gezondheid een belangrijk thema is vandaag de dag bleek ook uit het laatste deel van het webinar: het tafelgesprek. Naast Froukje en Jeroen sloot ook Erik Boswinkel, directeur Vastgoed bij Centrum voor Revalidatiecentrum Roessingh, aan. Zo vertelde Erik dat zij de comfortsensoren van Beyond Eyes hebben geplaatst om de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-gehalte in ruimtes inzichtelijk te maken. Wanneer de waardes niet voldoen wordt een alarm afgegeven aan de beheerder en kunnen de waardes direct worden aangepast. Zo wordt een gezonde en veilige werkomgeving niet alleen voor patiënten, maar ook voor de medewerkers gewaarborgd. Ook faciliteert Roessingh gezonder eten in het restaurant, is schoonmaak perfect ingeregeld en zijn de aanwezige sportfaciliteiten op locatie ook na werktijd beschikbaar gesteld voor de eigen medewerkers. Zo stelt Erik: “Je moet als bedrijf zelf het goede voorbeeld geven.” Jeroen vult hierop aan: “Zorg je goed voor je personeel dan zorgt je personeel ook goed voor jou”.

  Daarnaast speelde het huisvestingvraagstuk Roessingh ook regelmatig parten. Na signalen over een tekort aan ruimtes en behoefte aan uitbreiding, werden de bezettingsgraad en benutting met behulp van de bezettingssensoren van Beyond Eyes in kaart gebracht. Wat bleek? Het gebruik van de ruimtes bleek in praktijk minder frequent dan werd aangenomen. Het on demand meten, heeft zo dus hoge kosten kunnen besparen en tevens de werkomgeving kwalitatief verbeterd.

  Al met al kijken we met trots terug op een geslaagd en leerzaam webinar met ruim 140 aanmeldingen. We willen iedereen dan ook graag bedanken die hierbij aanwezig was.

  Het webinar terugkijken? Dat kan via onderstaande opname.

  Bekijk onze video

  Recente updates

  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  Back to Work Check: klaar voor heropening?
  “Het thuiswerkadvies is terug”, zo meldde het kabinet op 14 juli. Tegen de verwachting in kwam dit e... Lees meer
  Huisvesting: wat kun jij het beste doen met jouw pand?
  Wat is de toekomst van jouw (bedrijfs)pand? In dit artikel wordt de veranderende toekomst op het geb... Lees meer