Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Huiskamersessies

  ‘Smart & Adaptive Buildings’, dat is het thema dat dit jaar gedurende de dag centraal stond. In het kader van dit thema organiseerden wij acht drukbezochte huiskamersessies en namen zo een select gezelschap mee in onze wereld van Building Happy People. We vertelden je hoe je werkplekken het beste kan laten aansluiten op de nieuwe manier van werken en hoe je deze slim, duurzaam en efficiënt vormgeeft. Daarnaast gingen we in op hoe je de vitaliteit en gezondheid van je medewerkers kunt waarborgen en hoe je een gebouw creëert dat duurzaam en verantwoord omgaat met energieverbruik. Door de dialoog met bezoekers en het grote aantal vragen bleek dat deze onderwerpen actueler zijn dan ooit. Veel organisaties zijn vandaag de dag nog zoekende naar hoe zij een veilig en gezond gebouw kunnen faciliteren. Dit ongeacht of een organisatie nu inzet op hybride werken of een volledige terugkeer. Het was dan ook bijzonder interessant en leerzaam om te vernemen hoe verschillende organisaties verschillende vraagstukken hebben over deze onderwerpen.

  Stands

  Naast onze huiskamersessies, hebben we ook vele bezoekers mogen verwelkomen in onze stand. Bezoekers variërend van gebouwbeheerders, vastgoedbeheerders, facilitair managers, HR managers, maar ook diverse studenten van relevante opleidingen kwamen langs. We voorzagen ze van een demonstratie van ons dashboard en reserveringsmodule en gaven uitleg op prikkelende vragen. Al met al kunnen we terugkijken op een succesvol evenement.

  Event gemist, maar wel een vraag? Maak een vrijblijvende afspraak om jouw vragen op het gebied van slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen te bespreken.

  Recente updates

  Event
  Beyond Eyes neemt deel aan Smart Buildings Event
  Hoe je slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen creëert die klaar zijn voor de toekomst? We vertel... Lees meer
  Beyond Eyes in RTLZ Doe Maar Duurzaam
  De visie van Beyond Eyes op het nieuwe werken en een duurzame inzetbaarheid van gebouwen? We verteld... Lees meer
  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer