Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst. Met als hoogtepunt: de lancering van Beyond Eyes. Een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. In de middag van deze bijzondere dag kwam je alles te weten over de verschillende diensten die Beyond Eyes te bieden heeft.

  Hoe duurzaam en gezond is jouw gebouw?

  In het tweede deel van het middagprogramma werd stilgestaan bij de diensten BE Vital en BE Energized. In de keynote van BE Vital ging Jeroen Groenen dieper in op het binnenklimaat van gebouwen. De juiste (werk)omstandigheden zorgen voor het verhogen van het welzijn van gebouwgebruikers en zijn daarmee krachtige katalysatoren voor stijging van output en daling van verzuim. Tijdens de sessie werd de deelnemers gevraagd of ziekteverzuim bij hen een KPI in de managementrapportage is. Dat bleek bij 81% het geval te zijn. Ook kwam naar voren dat vitaliteit bij 87% van de deelnemers geen KPI is in de managementrapportage, ondanks dat uit onderzoek is gebleken dat 20% van de verzuimklachten te wijten is aan een ongezond binnenklimaat. Jeroen vroeg zich dan ook af waarom we niet meer op gezondheid sturen. We willen immers allen een tevreden verblijf voor onze gebouwgebruikers creëren.

  Maarten Nijhoff introduceerde vervolgens BE Energized: een dienst die zich focust op het verduurzamen en energiezuiniger maken van gebouwen. De klimaatcrisis is namelijk belangrijker dan ooit. Ook in Nederland. 40% van de CO₂-uitstoot wordt veroorzaakt door de gebouwde omgeving. Gedurende de sessie liet Maarten dan ook zien hoe met BE Energized een bijdrage kan worden geleverd aan het inperken hiervan. Dit door inzicht te geven in het energieverbruik van gebouwen. Hiermee realiseer je niet alleen besparingen en een comfortabele omgeving voor pandgebruikers, maar ook een toekomstige en verantwoorde omgeving waar iedereen graag verblijft. Zijn boodschap: door klein te beginnen, kun je bijdragen aan iets groots.

  Het middagdeel werd afgesloten middels een rondetafelgesprek waarbij Jeroen Groenen (BE Vital), Maarten Nijhoff (BE Energized) en Marije te Kulve (Consultant BBA Binnenmilieu) aanhaakte. Tijdens de sessie werd ingegaan op de urgentie van BE Vital en BE Energized en hoe deze in elkaars verlengde liggen. Zo zei Jeroen Groenen: "Je kan wel aan vitaliteits-waarden gaan draaien en tegelijkertijd de energierekening enorm laten stijgen, maar dat is niet gewenst. Omgekeerd hetzelfde. Je kunt wel enorme energiebesparingen realiseren door de verwarming uit te draaien, maar dan heb je weer andere comfortproblemen."

  Bekijk onze video

  Benieuwd wat er tijdens het ochtendprogramma is besproken? Dat lees je hier.

  Recente updates

  Terugblik sessies BE Equipped & BE Clean
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  Terugblik lancering Beyond Eyes
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  BeSense wordt Beyond Eyes
  Heijmans en CSU bundelen vanaf 9 februari hun krachten en lanceren onder de naam Beyond Eyes een tot... Lees meer