Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst. Met als hoogtepunt: de lancering van Beyond Eyes. Een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. In de middag van deze bijzondere dag kwam je alles te weten over de verschillende diensten die Beyond Eyes te bieden heeft.

  Een passende werkomgeving en effectievere schoonmaak

  In het eerste deel van het middagprogramma werd stilgestaan bij de diensten BE Equipped en BE Clean. In de keynote van BE Equipped lichtte Jeroen Groenen toe waarom een passende werkomgeving bij de activiteiten van de pandgebruikers zo relevant is. Juist in tijden van COVID-19, maar óók bij het toekomstige werken. 42% van de kijkers van deze sessie gaf aan bijna te weten wat met huisvesting na COVID-19 wordt gedaan, maar ook nog bezig zijn om dit te onderzoeken. De boodschap van Jeroen was dan ook: er is niet één kant-en-klare oplossing, niet één koers die je moet trekken als organisatie zijnde. Blijf continu kijken hoe het pand wordt gebruikt en speel daar op in.

  Na BE Equipped was BE Clean aan de beurt. Marise Pieters en Tjerk Oostra gingen tijdens de keynote dieper in op het gebruik van het pand door dit te koppelen aan schoonmaak, waarmee een datagedreven kijk op schoonmaken én schoonhouden wordt gerealiseerd. Tijdens de sessie bleek dat 95% van de deelnemers een verband ziet tussen de aanwezigheid van facilitaire diensten en het werkgeluk van de medewerkers in de organisatie. Desondanks zijn bij 48% van de deelnemers de facilitaire processen nog niet afgestemd op het gebouwgebruik. Het doel van Marise en Tjerk? Bewustwording creëren dat datagedreven schoonmaak een bijdrage levert aan efficiëntie en het werkgeluk van gebouwgebruikers door een optimale beleving.

  Het eerste middagdeel werd afgesloten middels een rondetafelgesprek waarbij Jeroen Groenen (BE Equipped), Marise Pieters (BE Clean), Tjerk Oostra (BE Clean) en Chantal den Boer (Interieur Architect bij DerksdenBoer) aansloten. Er werd dieper ingegaan op de synergie tussen de twee verschillende BE-diensten en waarom ze ook juist ná COVID-19 relevant zijn. "Het feit is dat we nu massaal aan het thuiswerken zijn. Dat was een vrij abrupt besluit. We hebben de voordelen gezien en mensen blijven straks wellicht toch ook nog wel thuiswerken. Wat ga je dan met je gebouw doen? Door het te monitoren weet je het." Aldus Jeroen Groenen.

  Bekijk onze video

  Benieuwd wat er tijdens het ochtendprogramma is besproken? Dat lees je hier.

  Recente updates

  Terugblik sessies BE Vital & BE Energized
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  Terugblik lancering Beyond Eyes
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  BeSense wordt Beyond Eyes
  Heijmans en CSU bundelen vanaf 9 februari hun krachten en lanceren onder de naam Beyond Eyes een tot... Lees meer