Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst. Met als hoogtepunt: de lancering van Beyond Eyes. Een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. Op deze bijzondere dag kwam je alles te weten over slimme gebouwen en hun invloed op efficiëntie, duurzaamheid en het geluk van de mensen die erin werken en verblijven.

  Eindgebruiker centraal

  De ochtend startte met een interessant gesprek tussen John van Hoof (Voorzitter Raad van Bestuur CSU) en Ton Hillen (Voorzitter Raad van Bestuur Heijmans), waarbij dieper werd ingegaan op de samenwerking tussen Heijmans en CSU. Vragen als 'Waarom is samenwerken juist in deze tijd zo belangrijk?' en 'Wat gaat Beyond Eyes brengen?' stonden centraal. Zo werd ingegaan op datgene waar Beyond Eyes voor staat: Building Happy People. "Je kan met je ogen veel zien, maar er is nog meer dat je niet kan zien. Het mooie van technologie is dat het allemaal naar je toe kan komen. Technologie alleen is absoluut geen doel, maar een middel om onze dienstverlening voor die eindgebruiker nog beter te maken", aldus John van Hoof. Bekijk de sessie terug via onderstaande opname.

  Bekijk onze video

  The Never Normal

  Na het gesprek met John van Hoof en Ton Hillen en de lancering van Beyond Eyes, was het tijd voor de keynote van Peter Hinssen. Daarin werd de invloed van technologie op de samenleving en de digitale wereld besproken. Peter lichtte toe waarom we een tijd naderen waarbij sprake is van 'The Never Normal'. Hij illustreerde hoe de digitale wereld continu in verandering is en hoe organisaties daar slim op kunnen inspelen.

  Vervolgens werd het stokje overgenomen door Esmée Ficheroux (lid Raad van Bestuur CSU), Ton Fleuren (Directeur Business Development bij Heijmans) en Rachelle van der Linden (oprichter Creatinc.). Tijdens het rondetafelgesprek werd dieper ingegaan op het nieuwe samenwerkingsmodel tussen Heijmans en CSU, en wat dit middels Beyond Eyes juist voor de klant te betekenen heeft. Zo vertelde Rachelle: "BeSense is ontstaan vanuit technologie. Daar komt de naam letterlijk vandaan. Mijn grootste verwondering toen ik binnenkwam was dat er twee mooie en grote bedrijven achterstaan die juist ongelooflijk dienstverlenend zijn. Maar hoe maak je het nou echt relevant voor klanten? Die sensoren moeten in orde zijn, maar uiteindelijk moet het een bijdrage leveren aan wat je aan de voorkant met elkaar doet. Dus het mooie vind ik in de transitie van het afgelopen jaar dat we dat op elk niveau goed hebben doorgevoerd."

  Al met al kunnen we trots terugkijken op een geslaagde lancering met mooie beoordelingen. We willen iedereen dan ook bedanken die hierbij aanwezig was. De lancering nog eens terugkijken? Dat kan via onderstaande opname.

  Bekijk onze video

  Recente updates

  Terugblik sessies BE Equipped & BE Clean
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  Terugblik sessies BE Vital & BE Energized
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  BeSense wordt Beyond Eyes
  Heijmans en CSU bundelen vanaf 9 februari hun krachten en lanceren onder de naam Beyond Eyes een tot... Lees meer