Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Basisscholen en middelbare scholen mogen weer open, zo werd eerder deze week door het kabinet bekend gemaakt. Toch blijkt uit onderzoek dat op meer dan een kwart van de scholen de ventilatie niet op orde is. Tijd voor een snelle, efficiënte aanpak.

  Aerosolen verspreiden virussen

  Laten we beginnen met de reden waarom een goed ventilatiesysteem van groot belang is, helemaal ten tijde van de coronapandemie. Wanneer (school)gebouwen over een goed ventilatiesysteem beschikken, vindt er minder verspreiding van virussen, zoals het coronavirus, via aerosolen plaats. Aerosolen zijn kleine stof- en vloeistofdeeltjes die in de lucht zweven en door ademen, praten, zingen, hoezen en niezen worden gegenereerd. Het coronavirus kan zich via aerosolen door de lucht verspreiden. Het is dus belangrijk dat dit zoveel mogelijk tegen wordt gegaan.

  Hoe gaat dit nu in de praktijk?

  Uit de praktijk blijkt dat scholen over geen goed ventilatiesysteem beschikken en ventileren door ramen en deuren wagenwijd open te zetten. Dit helpt enigszins, maar niet zo goed als bij het inzetten van een goed ingericht en afgestemd ventilatiesysteem. Daarnaast klagen leerlingen over de kou, wind en het geluid dat van buitenaf naar binnenkomt. Kortom: tijd voor een nieuwe aanpak.

  Wie vandaag begint, investeert in morgen

  Wanneer het gaat om wie er verantwoordelijk is voor het tegengaan van de verspreiding van virussen in de schoolomgeving zijn er meerdere partijen verantwoordelijk. Dit leidt ertoe dat er weinig nieuwe plannen en projecten worden gestart om het binnenklimaat goed vorm te geven. Zodra meer veilige schoolomgevingen gefaciliteerd worden, is de kans op het nog eens moeten sluiten van scholen kleiner. Investeer daarom vandaag nog in het gezonder maken van jouw schoolgebouw.

  Met BE Vital verbeter je het binnenklimaat van je schoolgebouw eenvoudig. Zo maakt BE Vital middels slimme sensoren de kwaliteit van de binnenlucht, en daarmee ook de verspreiding van aerosolen, inzichtelijk. Tevens wordt ook de geluid, licht, CO2 uitstoot en temperatuur in ruimtes in kaart gebracht. Zo monitoren de slimme sensoren of leerlingen en docenten onder de juiste omstandigheden kunnen verblijven en werken. Aan de hand van deze inzichten en de beleving van gebruikers adviseren wij tezamen met onze kennisexperts hoe je de kwaliteit van jouw binnenklimaat kan verbeteren. Zo strijden we samen tegen het coronavirus en alle andere toekomstige virussen.

  Graag eens vrijblijvend de mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact met ons op.

  Recente updates

  CO2-meter noodzaak voor veilige, gezonde leeromgeving
  Een te hoog CO2-gehalte zorgt voor snellere virusverspreiding en concentratieproblemen. Kabinet verp... Lees meer
  Een toekomstbestendige school hoeft geen nieuwe school te zijn
  Hoe ziet de school van de toekomst eruit? Sloop is geen duurzame optie en bestaande schoolgebouwen b... Lees meer
  Comfortsensor breidt uit met buzzer
  Yes, de comfortsensor kent sinds kort een nieuwe feature: een buzzer! Hoe deze buzzer precies werkt?... Lees meer