Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Het is voor werkgevers belangrijk om te weten wat er speelt bij hun mensen. Tijdens de Nationale MeewerkWeek werkten directeuren, CEO’s en managers mee op de werkvloer van hun bedrijf. Zo ook Beyond Eyes manager Jeroen Groenen: “Ons doel - Building Happy People - realiseren we voor onze klanten, maar dat begint natuurlijk bij onszelf. Het is dan essentieel om te weten wat er speelt en gevoel te hebben én te houden bij de uitvoerende werkzaamheden.”

  Management op de werkvloer

  Van 26 tot en met 30 september vond wederom de jaarlijkse Nationale MeewerkWeek plaats, een initiatief van schoonmaakbedrijf CSU. In heel Nederland gingen leidinggevenden met hun mensen op pad om zelf te ervaren hoe hun werkdag eruit ziet. Ook was dit een uitgelezen moment om een luisterend oor te bieden en problemen, oplossingen en ideeën uit te wisselen.

  Beyond Eyes manager Groenen greep deze kans met beide handen aan, hij liep mee met Hasan Osmanoglu tijdens het onderhoud van Beyond Eyes sensoren die bij Heijmans data verzamelen om de gebouwen veilig, efficiënt, duurzaam en comfortabel in te richten voor gebruikers. “Natuurlijk spreek je medewerkers vaak genoeg over wat hen bezighoudt op de werkvloer. Maar zelf ervaren hoe en wat, creëert meer begrip en bewustwording. Daarnaast kan je samen tot ideeën komen die het werk nóg leuker kunnen maken.”

  "Zelf ervaren hoe en wat, creëert meer begrip en bewustwording."
  Jeroen Groenen Manager Beyond Eyes

  Extra inzicht in gebouw en gebruik

  Alle sensoren van Beyond Eyes worden nauwkeurig gemonitord. Als er zich een storing voordoet of een sensor onverhoopt uitvalt, wordt hier direct op geacteerd. Tevens worden periodieke onderhoudsrondes gepland om bijvoorbeeld batterijen te vervangen en de optimale werking van de sensoren te controleren en te borgen.

  “Naast eerdere ervaringen vanuit implementatiewerkzaamheden blijkt het uitvoeren van onderhoud toch echt weer een andere dynamiek met zich meebrengt”, vertelt Groenen. Zijn bezoek bracht daarnaast ook extra inzicht: “Mensen informeren over wat je komt doen, vragen beantwoorden en een kort praatje, maakt dat je naast feitelijke data nóg meer over het gebouw en het gebruik te weten komt.”

  Building happy people

  Bij Beyond Eyes vinden we dat iedereen recht heeft op een comfortabele, gezonde, veilige werkomgeving. “Het is erg leuk om met je teamleden samen te werken en de werkzaamheden succesvol af te ronden met elkaar, waarbij allerlei mogelijke optimalisaties in proces en beheer op creatieve wijze gezamenlijk lijken te ontstaan. Zo bouwen we niet alleen aan gelukkige eindgebruikers aan de klantzijde, maar natuurlijk ook bij onszelf”, besluit Groenen.

  Werkgeluk vergroten?

  Mensen zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Tevreden werknemers zijn loyaal en hebben zo direct invloed op de stabiliteit van jouw organisatie. Het is dus belangrijk om in een duurzame en comfortabele werkomgeving te investeren. Anonieme data en feedback van jouw werknemers kunnen bijdragen aan het werkgeluk.

  Weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen?

  ➡️ Neem contact met ons op.

  Recente updates

  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  CO2-meter noodzaak voor veilige, gezonde leeromgeving
  Een te hoog CO2-gehalte zorgt voor snellere virusverspreiding en concentratieproblemen. Kabinet verp... Lees meer
  Efficiënt en gezond werken in het kantoor van de toekomst
  Het futureproof kantoor draait om technologie, data, interieur en vooral om mensen. In het kantoor v... Lees meer