Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat hybride werken goed is geregeld voor werknemers. Dat zegt Willem van Rhenen, hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode Business University en bestuurder bij de Arbo-Unie, in BNR's Big Five van de nieuwe werkomgeving.

  Woensdag 6 juli ging hij tijdens de uitzending in gesprek met Diana Matroos. "Bevlogenheid van medewerkers is goed voor de productiviteit en output. En thuiswerken zorgt deels voor die bevlogenheid. Voor mijzelf is thuiswerken een zegen, alleen voor de onderlinge relaties is het niet altijd gunstig. Daarom is het ook belangrijk af en toe naar je werk te gaan. Hoe dan ook, als je lekker in je vel zit presteer je het beste. Verbinding blijft belangrijk. Mensen willen bij elkaar in de buurt zijn, ook het informele stuk is daarbij belangrijk. Kantoor zal daarom altijd zijn functie blijven houden."

  "Blijf vooral ook perspectief bieden aan je medewerkers, mensen vinden het leuk dat waar te maken. Zorg ervoor dat ze aangehaakt blijven, zich een team voelen en samen optrekken. Als dat niet lukt heb je een probleem als organisatie."

  Op de vraag van Eduard Schaepman over het verlagen van de ziektepremie voor mensen die goed zijn voor hun lijf zei hij het volgende: "Werkgevers hebben hierin ook een verantwoordelijkheid, niet alleen werknemers. Wel zeg ik altijd tegen medewerkers: de wereld let niet goed op je, dus let goed op jezelf. En ik vind het belangrijk om positief gedrag te belonen."

  Op zijn beurt stelt Willem van Rhenen een vraag aan de volgende gast van BNR's Big Five over het nieuwe werken. Dat is Wendy van Ierschot, founder en CEO van VIE People. Zij krijgt de vraag: "Houding en gedrag zijn alleen nog maar belangrijker geworden ten opzichte van competenties. Moeten HR-professionals niet veel meer gedragswetenschapper worden?

  Alle afleveringen terugluisteren?

  Luister hier alle aflevering terug van BNR's Big Five over de nieuwe werkomgeving:
  Is het nieuwe werken de heilige graal?

  Recente updates

  Is het nieuwe werken de heilige graal?
  Wat hebben mensen nodig om tot de ideale werkomgeving te komen - waar elke werknemer gezond en geluk... Lees meer
  Luister nu: BNR's Big Five van de nieuwe werkomgeving met Eduard Schaepman
  Is het flexibele werken wel echt het werken van de toekomst? En op welke manier richten we dit goed ... Lees meer
  Whitepaper: in 5 stappen een futureproof gebouw ingericht voor het hybride werken
  Iedereen heeft recht op een gezonde, veilige en comfortabele (werk)omgeving, die past bij de nieuwe ... Lees meer