Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  De SER en het kabinet stellen dat werknemers meer zeggenschap moeten hebben over thuiswerken. Dat is mooi, maar een wettelijke basis ontbreekt. Hoe zou die eruit moeten zien? Dat stond centraal in de aflevering van BNR’s Big Five van 7 juli met Wendy van Ierschot, oprichter van VIE People.

  In de eerdere afleveringen van BNR’s Big Five kwam het al naar voren en ook in deze uitzending speelde het een belangrijke rol: verbinding maken. Van Ierschot zegt hierover: “Het zit in onze aard om verbinding te maken en dat willen we graag, maar we weten niet goed hoe. We willen graag bevestiging, maar zijn tegelijkertijd bang om het niet goed te doen. Of om te worden afgewezen. Dat weerhoudt ons ervan om verbinding te maken.”

  Over hybride werken: “Iets wat we al konden, zijn we opeens veel meer gaan doen. Mensen laten zien dat ze thuis heel productief zijn. Daardoor is er minder wantrouwen over deze manier van werken.”

  Willem van Rhenen stelde de volgende kettingvraag. "Houding en gedrag zijn alleen nog maar belangrijker geworden ten opzichte van competenties. Moeten HR-professionals niet veel meer gedragswetenschapper worden? Het antwoord van Wendy van Ierschot daarop: het is belangrijk dat we nieuwsgierig blijven en open staan voor nieuwe dingen. Als je veel thuiswerkt is het belangrijk dat je een zelfstarter bent. Gedrag is dus belangrijk, maar mensen moeten ook wat kunnen. Dat blijft een balans. En we moeten zorgen dat we daar ons voordeel mee doen. Ik dat we ons meer moeten richten op technologie om ons te helpen, we richten ons al veel op gedrag. Maar hoe werken nieuwe technologieën voor ons?

  Haar kettingvraag is de laatste in de reeks van BNR’s Big Five van de nieuwe werkomgeving. Ze stelt deze aan Stefan van der Stighel, hoogleraar Cognitieve Psychologie. “Aandacht en concentratie zijn belangrijk voor medewerkers. Nu wordt thuis vaak als stilteplek gezien en het kantoor als een plek creativiteit en met meer lawaai. Denk je dat dat een goede ontwikkeling is?”

  Alle afleveringen terugluisteren?

  Luister hier alle aflevering terug van BNR's Big Five over de nieuwe werkomgeving:
  Is het nieuwe werken de heilige graal?

  Recente updates

  Is het nieuwe werken de heilige graal?
  Wat hebben mensen nodig om tot de ideale werkomgeving te komen - waar elke werknemer gezond en geluk... Lees meer
  Luister nu: BNR's Big Five van de nieuwe werkomgeving met Willem van Rhenen
  Bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat hybride werken goed is geregeld voor w... Lees meer
  Whitepaper: in 5 stappen een futureproof gebouw ingericht voor het hybride werken
  Iedereen heeft recht op een gezonde, veilige en comfortabele (werk)omgeving, die past bij de nieuwe ... Lees meer