Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Volledig thuiswerken, terug naar kantoor of hybride werken? In alle gevallen wordt flexibiliteit van gebouwen verwacht. Zo blijkt ook uit de data van Beyond Eyes.

  Voor de coronacrisis lag het gemiddelde gebruik van werkplekken en vergaderruimtes veel hoger dan tijdens de eerste lockdown in maart 2020. Het gemiddelde gebruik van werkplekken daalde naar 2% en het gebruik van vergaderruimtes naar 7%. Ook tijdens de tweede lockdown in oktober 2020 is een daling te zien in het gebruik van vergaderruimtes en in mindere mate in het gebruik van werkplekken.

  Daarentegen vertoont de grafiek tijdens de meest recente versoepelingen, in de zomer van 2021, een lichte stijging. Met name het gebruik van vergaderruimtes steeg relatief snel. Het gebruik van werkplekken ligt anno nu rond de 13% en het gebruik van vergaderruimtes rond de 27%. Daarnaast blijkt uit de data van Beyond Eyes dat bestaande ruimtes anders worden ingedeeld om zaken als hybride vergaderen beter te faciliteren, maar ook om kosten van het beheren en gebruiken van werkplekken te verlagen. Op kantoor draait het nu veelal om samenkomen in plaats van effectief werken.

  Flexibel gebouw

  Maar de grote vraag hierin is: hoe zorg je er voor dat jouw gebouw continu mee kan veranderen met de activiteiten, wensen en behoeften van je medewerkers? En hoeveel werkplekken en vergaderruimtes heb je nodig om te kunnen schakelen in wisselende bezettingen? Zijn er meer ontmoetingsplekken nodig nu de functie van het kantoor veranderd is? Kortom: waar ligt de behoefte en wat is nodig om een optimaal gebouw te faciliteren?

  Het antwoord is simpel: het is van groot belang dat op basis van harde data en feiten weloverwogen beslissingen gemaakt worden. Alleen dan kun je een gebouw faciliteren dat mee kan veranderen met de wensen, behoeften en activiteiten van jouw medewerkers. Zo faciliteer je een optimaal kantoor voor je medewerkers en bespaar je hoge kosten aan onder andere vierkante meters en energie.

  Plan daarom nu vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden voor jouw gebouw te bespreken.

  Recente updates

  Hoe transformeer je naar het hybride werken?
  Thuiswerken of weer naar kantoor? Veel organisaties kiezen voor een middenweg: het hybride werken. M... Lees meer
  Cyclomedia zet reserveringstool in
  Yes, we gaan ons klantenportaal weer verder uitbreiden! Dit keer voegen we Cyclomedia toe aan onze d... Lees meer
  Vijf dingen die je nog niet wist over onze reservations-app
  Met de reservations-app van Beyond Eyes geven we gebouwgebruikers via een gebruikersapp inzicht in v... Lees meer