Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Wat is de toekomst van jouw (bedrijfs)pand? In dit artikel wordt de veranderende toekomst op het gebied van huisvesting besproken. Wat zijn de verwachtingen voor jouw werkomgeving en hoe kun je daar op inspelen? Beyond Eyes helpt je een juiste, datagedreven keuze, te maken.

  Het werken van nu verandert. Waar voorheen de focus lag op ‘working at the office’ vindt er een verschuiving plaats naar ‘working near home’. Verwacht wordt dat het eenvoudig kunnen switchen tussen thuiswerken en kantoor steeds meer de norm gaat worden. Dit vereist flexibiliteit, waardoor ook andere eisen aan de inrichting van de werkomgeving worden gesteld. Een herdefiniëring van de werkomgeving maakt dit mogelijk.

  De toekomst van het kantoor verandert

  Het kantoor wordt dé centrale ontmoetingsplek waar collega’s samenkomen, maar waar tegelijkertijd ook de voorzieningen aanwezig moeten zijn om in stilte, digitaal, of samen te werken. Om dit te realiseren is het van belang om in beeld te krijgen hoe een pand gebruik wordt. BE Equipped maakt het middels slimme sensoren mogelijk om de bezetting en benutting van werkomgevingen te meten. Middels een feedbacktool worden de daadwerkelijke ervaringen en behoeften van alle gebruikers inzichtelijk. Hierdoor kunnen werkomgevingen volgens het principe ‘activity based working’ worden ingericht. Dit houdt in dat de werkomgeving zo wordt ingericht dat deze past bij de activiteiten die er plaatsvinden. Ook maakt dit principe het mogelijk om uitspraken te kunnen doen over het eventueel afstoten van gebouwen. Dit doordat het efficiënter inrichten van de werkomgeving de kans biedt om minder vierkante meters te benutten. Zo kunnen hoge kosten worden bespaard.

  Integrale dienstverlening

  De integrale dienstverlening van Beyond Eyes biedt tevens de mogelijkheid om de herdefiniëring van een werkomgeving verder door te voeren naar bijvoorbeeld verantwoord en duurzaam energiegebruik (BE Energized), het verhogen van de vitaliteit van de eindgebruikers (BE Vital) en een datagedreven schoonmaak (BE Clean). Zo kun je jouw pand klaar maken voor het nieuwe werken van de toekomst.

  Meer info? Check onze diensten hier.

  Recente updates

  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Back to Work Check: klaar voor heropening?
  “Het thuiswerkadvies is terug”, zo meldde het kabinet op 14 juli. Tegen de verwachting in kwam dit e... Lees meer
  Gebruik van werkplekken en vergaderruimtes kelderde sinds Corona stevig
  Het gebruik van werkplekken en vergaderruimtes in de kantoren in Nederland is sinds de eerste lockdo... Lees meer