Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Uit recent onderzoek blijkt hybride werken zijn vruchten af te werpen. Zo worden met name flexibiliteit en resultaatgerichtheid als positieve elementen benoemd.

  Toch zijn er op het gebied van gezondheid nog enkele aandachtspunten. Een ongezonde werk-privé balans en stress liggen op de loer. Wat kan je als facilitair manager hier aan doen? We geven je 5 praktische tips om de gezondheid, vitaliteit en productiviteit van je medewerkers binnen het hybride werken te waarborgen.

  1. Ergonomische werkplek
  Slechte ergonomie kent een negatieve impact op de gezondheid. Zo leidt een niet-ergonomische werkplek tot meer stress, lichamelijke klachten, ziektedagen en tot minder tevredenheid en productiviteit. Faciliteer je medewerkers een ergonomische bureaustoel en zit-sta bureau op kantoor en voorzie hen van een meubilair thuiswerkregeling.

  2. Gezond binnenklimaat
  Een gezonde lucht en aangename temperatuur zijn cruciaal om gezond en productief te werken. Indien de lucht in de ruimte stilstaat, raken mensen sneller hun concentratie kwijt. Zorg er dus voor dat jouw organisatie een goed ventilatiesysteem faciliteert. Met BE Vital krijg je inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-gehalte in ruimtes. Sensoren monitoren of gebouwgebruikers onder de juiste omstandigheden kunnen werken. Naast sensoren wordt ook gebruikersfeedback over de kwaliteit van het binnenklimaat verzameld. Verder kun je gebouwgebruikers voorzien van praktische tips hoe zij het thuiswerkkantoor ook van een gezond binnenklimaat kan voorzien. Bijvoorbeeld door voldoende (luchtzuiverende) planten in de thuiswerkruimte te plaatsen en af en toe een raam of deur te openen.

  3. Online informele bijkletsmomenten
  Maar, er is meer nodig dan een goed ingerichte en gezonde werkomgeving. Het gevaar bestaat dat medewerkers betrokkenheid verliezen wanneer zij regelmatig thuiswerken. Organiseer daarom informele online meetings om zo even bij te kletsen met het team. Zo houd je ook rekening met het sociale aspect van werk.

  4. Voldoende beweging
  Beide thema’s zijn belangrijk voor je gezondheid en vitaliteit. Alhoewel je hier als facilitair manager geen controle over hebt, kun je medewerkers wel verleiden om naar kantoor te komen om gebruik te maken van sportfaciliteiten of gezamenlijke trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een wekelijkse bootcamp waarin je samen met je collega’s je wekelijkse beweging naar een hoger niveau tilt.

  5. Afspraken over gezamenlijke meetings
  Plan vaste dagen waarop vergaderingen op kantoor mogen worden ingepland. Gebruik bijvoorbeeld de maandag en woensdag voor teamoverleggen. Zo waak je ervoor dat je collega’s op verschillende dagen voor één meeting op en neer moeten rijden. Daarnaast waarborgt het ook de resultaatgerichtheid wanneer je medewerkers thuis aan de slag gaan.

  Recente updates

  Beyond Eyes partner van Workplace Vitality Hub
  Vitaler werken met slimme technologieën? Dat is waar de Workplace Vitality Hub en Beyond Eyes allebe... Lees meer
  Hoe transformeer je naar het hybride werken?
  Thuiswerken of weer naar kantoor? Veel organisaties kiezen voor een middenweg: het hybride werken. M... Lees meer
  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer