Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Thuiswerken of weer naar kantoor? Veel organisaties kiezen voor een middenweg: het hybride werken. Maar hoe transformeer je snel, slim en duurzaam naar het hybride werken?

  Je wilt je medewerkers laten werken en verblijven in een gezonde en veilige omgeving. Een omgeving waarin ze met een gerust hart aan de slag gaan en weer het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Het huidige tijdperk vraagt niet alleen een andere kijk op de bezetting en benutting van je werkplekken en ruimtes. Vitaliteit, een gezond binnenklimaat en hygiënebeleid zijn inmiddels ook cruciale sleutelfactoren voor het koesteren van je grootste kapitaal, je medewerkers. Daarnaast wil je verantwoordelijkheid pakken dat je pand verantwoord en duurzaam met energie omgaat en dat er geen onnodig verbruik plaatsvindt omdat delen van je pand niet (meer) worden gebruikt.

  Kortom, een grote uitdaging die stapsgewijs goed moeten worden begeleid en waarin doordachte keuzes moeten worden gemaakt op basis van feiten en data. Dit betekent een grote impact op bedrijfsvoering, de cultuur, de vastgoedkosten en de nieuwe investeringen om toekomstbestendig te zijn.

  Beyond Eyes brengt mensen en technologie samen. Dankzij de combinatie van slimme technologie, real time data en monitoring kun je continu inspelen op veranderingen. Expertise en advies van onze specialisten zorgt daarbij voor daadwerkelijke realisatie van verbeteringen.

  Transformeer op een duurzame manier naar een veilig en gezond gebouw met tevreden gebruikers. Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.

  *Laatste update artikel: 23 juni 2022

  Recente updates

  Lichte stijging in gebruik werkplekken en vergaderruimtes
  Volledig thuiswerken, terug naar kantoor of hybride werken? In alle gevallen wordt flexibiliteit van... Lees meer
  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  Terugblik webinar: “Maak het nieuwe werken succesvol”
  It’s a wrap! Op donderdag 24 juni ging het webinar “Maak het nieuwe werken succesvol” live. Tijdens ... Lees meer