Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Beyond Eyes stoomt je gebouw klaar voor de post-coronatijd.

  Hoe gaan we straks weer veilig en efficiënt aan de slag nu de 1,5 meter samenleving een feit is? Eén ding is zeker; er zal meer nodig zijn dan het waarborgen van die anderhalve meter afstand. Deze afstand is slechts een randvoorwaarde. Wat kun je zoal nog meer inzetten om een gebouw klaar te stomen voor de post-coronatijd?


  Inzicht in vrije werkplekken en veilige looproutes

  Door de 1,5 meter maatregel zijn er simpelweg minder werkplekken per ruimte beschikbaar, hierdoor is het extra belangrijk om inzicht te krijgen in vrije werkplekken per ruimte of verdieping. Vooral in grote gebouwen zoals universiteiten ontbreekt dit overzicht. Door werkplekken uit te rusten met slimme sensoren kun je inzicht creëren in de realtime bezetting van het gebouw. Dit inzicht kun je vervolgens richting gebruikers communiceren via een app, desktop of tv-scherm.

  Maar niet alleen de werkplekken moeten de 1,5 meter maatregel waarborgen, ook de looproutes binnen het pand moeten hierop aangepast worden. Met de inzet van sensortechnologie kun je inzicht geven in veilige looproutes op een plattegrond om de kans op ongewenst dicht bij elkaar komen te vermijden. Daarnaast kun je op basis van de historische data inzien of er goed wordt gehouden aan het 1,5 meter protocol. De privacy van werknemers is in deze technologie uiteraard gewaarborgd.


  Een hygiënische werkplek

  Zoals inmiddels algemeen bekend is, is een goede hygiëne de komende tijd extra belangrijk. Het is daarom belangrijk om de professionele schoonmaak hierop aan te passen. Het is niet per se nodig om de schoonmaak op te schalen, het is efficiënter om strategisch schoon te gaan maken. Ook hier kunnen slimme sensoren een rol in spelen, door het inzichtelijk maken van het gebruik van een gebouw. Het is tenslotte zonde van de tijd om ruimtes schoon te maken die niet zijn gebruikt, terwijl ruimtes die intensief worden gebruikt juist een extra schoonmaakronde kunnen gebruiken.

  Daarnaast kun je kijken naar tools waarmee gebruikers veelgebruikte objecten kunnen bedienen zonder deze aan te raken. CSU heeft bijvoorbeeld een tool ontwikkeld in de vorm van een 3D geprinte haak (zie afbeelding boven) die je aan je broek kunt hangen en waarmee je deurklinken, kranen, snoepautomaten en koffiemachines kunt bedienen.

  Frisse en verse lucht verspreiden

  Naast een veilige werkplek en hygiëne is het belangrijk dat een gebouw beschikt over een gezond binnenklimaat. Veel gebouwen beschikken over ventilatiesystemen, maar veel van deze systemen zuigen lucht uit een kantoorruimte, filteren deze en verspreiden deze lucht vervolgens opnieuw door het gebouw. Deze zogenoemde recirculatie kan het virus door het gehele gebouw verspreiden. Het is belangrijk om de instellingen van dit soort systemen aan te passen, zodat er alleen maar frisse buitenlucht wordt verspreid.

  Uiteindelijk spelen verschillende facetten een rol om veilig, gezond en efficiënt te kunnen werken in een gebouw. De bovengenoemde maatregelen zijn bijvoorbeeld een combinatie van hygiënetools, klimaattechniek en inzicht in gebouwgebruik. Deze bundeling van expertises is noodzakelijk als het gaat om het klaarstomen van een gebouw voor de 1,5 meter samenleving én voor de toekomst.

  Ook veilig naar het werk in de 1,5 meter samenleving?

  Onze kracht zit in de verbinding tussen bestaande diensten en bewezen resultaten. We kunnen snel inspringen, snel schakelen en snel helpen. Met veiligheid wil je niet experimenteren. Daarom bieden we bedrijven of instanties, die zoekend zijn vanuit hun gevoel van verantwoordelijkheid om hun gebouwgebruikers die veilige werkplek te bieden, graag onze hulp, kennis, kunde en uitvoeringskracht aan. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

  Recente updates

  Veilig weer terug naar het werk
  Met veiligheid wil je niet experimenteren, daarom zetten we in op de verbinding tussen bestaande die... Lees meer
  Hoe bereid je medewerkers voor op de 1,5 metersamenleving?
  Hoe gaan we straks weer veilig en efficiënt aan de slag nu de 1,5 meter samenleving een feit is? Eén... Lees meer
  Terugkijken webinar: Veilig terug naar het werk in de 1,5 metereconomie
  Hoe bereid je medewerkers voor op de 1,5 metersamenleving? En hoe gaan we straks weer veilig en effi... Lees meer