Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Hoeveel invloed verlichting heeft op de werkomgeving wordt vandaag de dag nog vaak onderschat. Dit terwijl werkverlichting een grote impact heeft op gebouwgebruikers.

  In het meest ideale geval plaats je je werkplekken zo dicht mogelijk bij de ramen om je medewerkers zoveel mogelijk van natuurlijk daglicht te voorzien. Dit is echter niet in elke ruimte mogelijk en nu het eerder donker wordt, is het nabootsen van natuurlijk licht extra belangrijk. Niet alleen omdat dit door gebouwgebruikers als prettig wordt ervaren, maar ook omdat het de meeste productiviteit oplevert en ziekteverzuim voorkomt (Facto).

  “Een comfortabele binneninrichting leidt tot betere prestaties”

  Bespaar energiekosten met de juiste verlichting

  Naast het welzijn en de productiviteit van je gebouwgebruikers heeft het investeren in goede werkverlichting ook een groot effect op je energierekening. Uit onderzoek blijkt dat 30 tot 60 procent van het energiegebruik in kantoren wordt verbruikt door verlichting. Dit percentage is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid toegepaste verlichting en natuurlijk daglicht dat naar binnen valt. In tegenstelling tot wat men vaak denkt is het niet heel veel duurder om in ledverlichting te investeren. Dit omdat ledlampen langer meegaan en dus zuiniger zijn. Daarnaast laat ledverlichting zich makkelijk sturen. Zo kun je het koppelen aan Wifi en bepaalde sensoren inbouwen die aanwezigheid detecteren. Wanneer iemand de ruimte verlaat gaat de verlichting automatisch uit. Zo kan in veel gevallen het overstappen op ledverlichting je al zo’n 30% op je energierekening besparen.

  Het is dan ook niet voor niets dat licht een belangrijk thema en een van de onderdelen binnen onze dienstverlening is. Dit naast temperatuur, lucht en geluid. Binnen de dienst BE Vital Pro en Premium nemen we licht mee. Zo kijken we in samenwerking met bba binnenmilieu naar de gebruikersbeleving en wordt licht meegenomen in de gebouwopname vanuit een comfort-, gezondheid- en energetisch perspectief. Hierbinnen wordt gekeken naar de onderdelen kunstlicht, daglicht, uitzicht en helderheidswering. Op basis hiervan krijgt het gebouw een score en volgt er een verbeterplan met concrete maatregelen. Zo zorg je ervoor dat je de verlichting binnen jouw werkomgeving zo optimaal mogelijk inricht.

  Recente updates

  Beyond Eyes partner van Workplace Vitality Hub
  Vitaler werken met slimme technologieën? Dat is waar de Workplace Vitality Hub en Beyond Eyes allebe... Lees meer
  Comfortsensor breidt uit met buzzer
  Yes, de comfortsensor kent sinds kort een nieuwe feature: een buzzer! Hoe deze buzzer precies werkt?... Lees meer
  Beyond Eyes intensiveert samenwerking met bba binnenmilieu
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar verstevigt het nu al zijn samenwerking met partner bb... Lees meer