Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  'Dit is de toekomst!'

  Sensoren en apps hebben grote invloed op het werk van de schoonmaker. Ze maken het werk niet alleen efficiënter maar vooral ook leuker. De BE Clean app geeft inzicht in ruimtes waar wel of niet schoongemaakt moet worden. Wat betekent dit voor de schoonmaakmedewerker? Een kijkje in de praktijk.

  “Eerst deed ik elke dag dezelfde ronde en kon ik niet doorgeven of een ruimte was schoongemaakt. Nu kan ik dat met een vinkje netjes aangeven in de app. Kijk”, laat Laila op haar tablet zien, “deze ruimtes heb ik vanmorgen al schoongemaakt.”


  Optimale schoonmaakroute

  Laila werkt bij schoonmaakbedrijf CSU en houdt op het hoofdkantoor in Uden de tweede verdieping – achttien ruimtes en nog een aantal algemene en vergaderruimtes – netjes. Alle ruimtes zijn voorzien van Beyond Eyes sensoren. Deze verzamelen data die handige inzichten geven, waaronder de bezetting en benutting per ruimte. Sinds een jaar werkt Laila met de BE Clean app. ’s Ochtends opent ze deze app en start haar route door het gebouw. Via haar tablet ziet ze wat de vervuilingsgraad van de ruimtes is.

  De app laat ook zien welke activiteit uitgevoerd moet worden: stofzuigen, het afnemen van stof of eventueel overslaan bijvoorbeeld. Daardoor kan Laila efficiënter en sneller schoonmaken, alleen op de plekken waar dat nodig is. Zo houdt ze tijd over om gastvrijheid taken op te pakken. “Dat vind ik prettig”, beaamt Laila. “Soms vragen ze of ik kopjes of kannen kan brengen. Dat doe ik graag, want je bent toch verantwoordelijk voor je afdeling hè.”

  “Ik vind de BE Clean app heel fijn werken en kan zo mijn tijd en taken beter indelen.”

  De toekomst

  Laila is erg te spreken over het schoonmaken op basis van sensoren en zou juist nog wel meer mogelijkheden in de app willen. “Bijvoorbeeld voor mijn extra taken als bekers halen en prullenbakken legen. Als ik deze werkzaamheden af zou kunnen vinken in de app, hoef ik ze niet door te geven aan mijn aanspreekpunt in het gebouw.”

  Vandaag rondt ze haar route nog even af met een paar vinkjes en krijgt ze een 10 van het systeem. “Dit is de toekomst. Makkelijker en simpeler.” Morgenvroeg begint ze weer om 7.00 uur, en haar eerste handeling? Het openen van de BE Clean app.

  Recente updates

  Terugblik sessies BE Equipped & BE Clean
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  3 dingen die veranderen als je gaat schoonmaken op basis van data
  De Internet-of-Things biedt nieuwe kansen voor de schoonmaakwereld. Door middel van slimme sensoren ... Lees meer
  Corona leidt tot waardevol innoveren in de schoonmaak
  De coronacrisis leidt tot allerlei innovaties. Ook in de schoonmaak. Juist nu zijn kennis en kunde e... Lees meer