Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Van 7 tot 11 februari vindt de CSU Innovatie Boost Week 2022 plaats. Laat je inspireren tijdens hét online facility event voor innovatie en inspiratie. Let’s innovate toghether.

  Tijdens de CSU Innovatie Boost Week worden meer dan 20 interactieve sessies georganiseerd die allen in het teken staan van de razendsnelle ontwikkelingen in de facilitaire branche. Onder andere door corona, krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering en de focus op duurzaamheid. Zo leidt de veranderende kijk op thuiswerk, gebouwgebruik en workplace management tot nieuwe uitdagingen in diverse branches. Op dinsdag 8 februari gaat Beyond Eyes hier verder op in en organiseren we twee inspirerende, innovatieve sessies:

  • Sessie 1 | 13.00 – 13.40: Facilitaire Coalities: voeten op de grond, hoofd in The Cloud

   Building happy people, luidt de pay-off van Beyond Eyes. Maar, hoe doe je dat? Alle diensten in een pand, van schoonmaak tot aan binnenklimaat en afvalstoffenmanagement, hebben verbinding met elkaar. Het werken in eigen silo’s door facilitaire partijen is nooit zo optimaal als wanneer al die partijen sámen, vanuit hun eigen dienstverlening, kijken naar wat het beste is voor de organisatie. Want al die partijen leveren hun diensten voor dezelfde organisatie en hebben daarmee hetzelfde doel: tevreden gebruikers.

   Vanuit die gedachte is Beyond Eyes ontstaan. In het kort een verzameling van diensten op één slim, digitaal platform dat de ketensamenwerking binnen een pand faciliteert. Het is dus een manier om de verschillende diensten in een gebouw met elkaar te verbinden. Uiteindelijk draait alles immers om samenwerken, want niemand kan iets alleen.

   Hoe creëer je die digitaal gedreven facilitaire coalitie? Wat is de waarde hiervan en welke uitdagingen kom je tegen? Esmée Ficheroux en Ton Fleuren delen hun inzichten en learnings en geven je vanuit hun eigen ervaring adviezen.

  • Sessie 2 | 14.00 – 14.40: De hybride werkomgeving: van data naar daadkracht

   Het huidige tijdperk vraagt een andere kijk op een efficiënte bezetting en benutting van je werkplekken, (vergader)ruimtes en vierkante meters. Daarnaast zijn vitaliteit, een gezond binnenklimaat en hygiënebeleid cruciale factoren voor het koesteren van je grootste kapitaal: je gebruikers. Je wil zekerstellen dat energieverbruik in je pand verantwoord en duurzaam plaatsvindt en dat niks verloren gaat. Kortom, een grote uitdaging die stapsgewijs goed moet worden begeleid en goed doordacht op basis van feiten en data.

   In dit webinar reizen Jeroen Groenen en Marise Pieters samen met jou door een slim gebouw. Welke ingrediënten maken het een slim pand? Waar kun je rekening mee houden als je zelf tot slim workplace management en tevreden gebruikers wilt komen? Doe je voordeel met concrete adviezen van ervaringsdeskundigen. Zo kun je morgen zelf aan de slag met het inrichten van een gezond, veilig, efficiënt en duurzaam gebouw.

  Mis het niet en laat je door het snel veranderende facilitaire werkveld gidsen en inspireren tijdens hét online facility event voor innovatie en inspiratie. We kijken uit naar onze virtuele ontmoeting tijdens de CSU Innovatie Boost!

  📅 Meld je hier kosteloos aan
  ➡️ Meer informatie over event en het programma? Je leest het hier.

  From left to right: Ton Fleuren, Esmée Ficheroux, Jeroen Groenen, Marise Pieters

  Sprekers

  • Ton Fleuren - Director Business Development bij Heijmans
   De drive van Ton Fleuren is om vanuit zijn verantwoordelijkheid voor Business Development binnen Heijmans Bouw & Techniek een wezenlijke bijdrage te leveren aan een gezonde leef- en werkomgeving. Een abstracte doelstelling concreet maken is zijn uitdaging. Het centraal stellen van (de wensen van) gebruikers, inzet van datatechnologie, creëren van samenwerkingen en bouwen aan nieuwe diensten die meerwaarde bieden aan eenieder zijn ingrediënten om dit mogelijk te maken. Hiermee krijgt ‘bouwen’ een nieuwe dimensie.
  • Esmée Ficheroux - Lid van Raad van Bestuur CSU
   Esmée is lid Raad van Bestuur bij CSU. Een familiebedrijf waar ondernemend handelen goed geborgd is in het groene bloed. Esmée is verantwoordelijk is voor Commercie, Marketing & Innovatie waarbij ze samen met collega’s bijdraagt een het realiseren van facilitaire dromen en ambities. De marktontwikkelingen en de klantvraag volgt ze nauwkeurig en haar gedrevenheid komt voort uit het voortdurend willen verbeteren van duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
  • Jeroen Groenen - Manager Beyond Eyes
   Jeroen heeft een passie voor slimme technologieën en zet zijn expertise graag in om met inspirerende potentievolle producenten en diensten aan de slag te gaan. Samen met zijn collega's wil Jeroen het initiatief (destijds BeSense) dat in 2017 is ontstaan naar een hoger niveau brengen waarin de eindgebruiker nog meer centraal staat.
  • Marise Pieters - Transitiemanager BE Clean
   Marise werkt sinds 2007 bij CSU. Ze startte in operationeel management, waarna ze na ruim tien jaar de overstap maakte naar Innovatie. Een rol met focus op het innoveren van het traditionele schoonmaakproces in de vorm van digitalisering, sensoring en data. Het introduceren van en experimenteren in datagedreven schoonmaak kreeg vaste vorm in de nieuwe digitale dienstverlening BE Clean, een van de pijlers van Beyond Eyes in Building happy People. De nieuwe kijk op datagedreven schoonmaak als volwaardige dienstverlening resulteerde in 2020 ook in een nieuwe rol bij Transities op de afdeling Commercie & Hospitality. Hierbij begeleidt Marise de integratie van BE Clean bij opdrachtgevers én de doorontwikkeling van de dienstverlening.

  Recente updates

  Beyond Eyes partner van Workplace Vitality Hub
  Vitaler werken met slimme technologieën? Dat is waar de Workplace Vitality Hub en Beyond Eyes allebe... Lees meer
  Hybride werken vereist een organisch masterplan dat begint met technologie
  Hoe komt Heijmans tot het inrichten van een hybride organisatie? En hoe maakt Heijmans de verbinding... Lees meer
  Hoe transformeer je naar het hybride werken?
  Thuiswerken of weer naar kantoor? Veel organisaties kiezen voor een middenweg: het hybride werken. M... Lees meer