Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Veilig weer terug naar het werk

  De coronacrisis leidt tot allerlei innovaties. Ook in de schoonmaak. Juist nu zijn kennis en kunde essentieel om technologische ontwikkelingen voort te zetten. Want met veiligheid wil je niet experimenteren. Onze partner CSU heeft daarom een aantal innovaties op de markt gebracht waarmee je jouw gebouw veiliger kan maken voor medewerkers, gasten, leerlingen en klanten. Wij nemen je mee in een aantal van hun oplossingen op het gebied van schoonmaak.


  1. Facilitaire hulp met heropstartplannen en de Uit-Kijk Gids

  Hoe regel je jouw gebouw in ná de versoepeling van de coronamaatregelen? Voor het creëren van een veilige (werk)omgeving is het essentieel dat zowel facilitair medewerkers als alle andere gebouwgebruikers zich bewust zijn van hun gedrag. Om dit te sturen heeft CSU heropstartplannen in het leven geroepen waarmee de schoonmaakdienstverlening zich snel kan aanpassen aan de 1,5 metersamenleving en extra hygiëne waarborgt. Ook is de Uit-Kijk Gids ontwikkeld waarmee je alle overige gebouwgebruikers bewust maakt van de hygiënepunten en contactpunten in het pand waar veel mensen samenkomen of die veel worden aangeraakt. Mensen worden hiermee op een leuke en positieve manier geattendeerd op de belangrijkste aandachtspunten rondom het gebouw. Zo realiseer je voor iedereen een veilig gebouw.

  2. De Werkplek Hygiënewijzer

  Een andere innovatieve tool om de schoonmaak te optimaliseren in tijden van corona is de Werkplek Hygiënewijzer. Deze handige wijzer is een eenvoudig en effectief instrument waarmee medewerkers in één oogopslag kunnen zien welke werkplekken schoon en beschikbaar zijn. Niet alleen handig op kantoor, maar bijvoorbeeld ook op het terras. Zo weet je precies waar je wel of niet kan gaan zitten.


  3. Hygiënehaak & Persoonlijke Hygiënekit

  Naast de Werkplek Hygiënewijzer heeft CSU ook nog de Hygiënehaak ontwikkeld. Hiermee kun je deurklinken, kranen, touchscreens en knoppen eenvoudig bedienen zonder ze aan te raken. Zo blijven handen en vingers schoon. De Persoonlijke Hygiënekit is ook een handig instrument: hiermee heeft iedere medewerker een eigen setje professionele schoonmaakproducten bij de hand. Hiermee geef je medewerkers een veilig gevoel en zij kunnen hun werkplek of handen extra desinfecteren, mocht daar behoefte aan zijn.

  Recente updates

  Terugblik sessies BE Equipped & BE Clean
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  3 dingen die veranderen als je gaat schoonmaken op basis van data
  De Internet-of-Things biedt nieuwe kansen voor de schoonmaakwereld. Door middel van slimme sensoren ... Lees meer
  Doelgericht schoonmaken met sensoren
  Sensoren en apps hebben grote invloed op het werk van de schoonmaker. Ze maken het werk niet alleen ... Lees meer