Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Beyond Eyes en Arrangegroup slaan handen ineen.

  Beyond Eyes en Arrangegroup hebben de handen ineen geslagen. Samen? Jazeker! Beiden partijen zijn actief op het gebied van het meten van de bezettingsgraad en de werkplekactiviteit in kantooromgevingen, maar ieder heeft een unieke manier van aanpak. Graag leggen wij je samen uit waarom een fysieke bezettingsgraad scan en sensoring niet tegenover elkaar staan, maar ook juist een mooie aanvulling op elkaar kunnen zijn.


  Bezettingsgraad scan

  Misschien heb je ervaring met een fysieke bezettingsgraad scan. Mogelijk heb je hem als facility manager ingezet om feitelijk in kaart te brengen hoe het gesteld is met de daadwerkelijke bezetting en benutting van de werkplekken. Had je te maken met klachten over het huisvestings- en/ of werkplekbeleid? Stond je voor een uitdaging op het gebied van inkrimping of uitbreiding van het aantal vierkante meters? Of vroeg je je af of de werkplekken voldoende ondersteuning boden aan de uitgevoerde activiteiten? Misschien heb je de afgelopen tijd een bezettingsgraad scan ondergaan en liep er iemand gedurende een paar weken ieder uur over de afdeling. Wees niet bang: deze meting is absoluut niet bedoeld om te checken of je hard aan het werk was. Deze onderzoeker noteerde per werkplek of hij al dan niet bezet was en hoe hij werd gebruikt.


  Sensoring

  Het is dinsdagmorgen 10.00 uur. Een groep collega’s heeft een onverwachte meeting en zoekt een vrije ruimte. Tevergeefs, want alles zit vol. Jij als facilitair manager krijgt vervolgens alle klachten over je heen. Herkenbaar? Beyond Eyes geeft je actueel inzicht in de bezetting van een gebouw en combineert reserveringsdata met de daadwerkelijke bezetting. Vervolgens gaan we samen op zoek naar oplossingen om het gebruik te optimaliseren. Zo kun je afspraken maken met je medewerkers over de dagen waarop ze vergaderen, of over de voorwaarden van het reserveren van vergaderzalen.

  Naast een tekort aan vergaderzalen, zijn te weinig werkplekken ook een vaakgehoord probleem. Een voor de hand liggende oplossing is het creëren van extra werkplekken. Maar wat als het anders kan?

  Beyond Eyes meet continu de daadwerkelijke bezetting en benutting van een pand. Vaak blijkt dat werkplekken bijvoorbeeld uren bezet worden gehouden door iemand die de hele dag in vergadering zit. We gaan samen op zoek naar mogelijkheden om actief te sturen op werkplekgebruik. De aanschaf van extra werkplekken blijkt dan vaak niet nodig. Toch weer 5 tot 10 werkplekken van gemiddeld €3.000 per werkplek bespaard.

  Hoe we dat doen? De Beyond Eyes aanwezigheidssensoren meten anoniem of er in een bepaalde ruimte wel of geen mensen aanwezig zijn. Op deze manier krijg je inzicht in hoe ruimtes gebruikt worden en of het gebouw optimaal benut wordt. Anders inrichten betekent misschien wel efficiënter werken en slimmer gebruik maken van je gebouw!

  Versus of met elkaar?

  Wat ons betreft absoluut met elkaar! Een fysieke bezettingsgraad scan van Arrangegroup biedt een eerste inzicht en geeft je handvatten om op basis van feiten in gesprek te gaan met jouw stakeholders. In de basis resulteert dit vaak al in een aantal mooie quick-wins. Bewustwording van het gebruik van de werkplekken laat gebouwgebruikers vaak al met een andere bril naar activiteiten en werkplekken kijken. Een goede vervolgstap? Met sensoring van Beyond Eyes krijg je continu inzicht in de benutting en bezetting van je gebouw. Zo kan er direct ingegrepen worden wanneer er sprake is van over- of onderbezetting. Efficiëntie pur sang.

  Wil je meer weten over de andere diensten van Beyond Eyes of over de Bezettingsgraad scan van Arrange Consultancy? Check dan onze pagina Zo werkt Beyond Eyes of ga naar de website van Arrangegroup.

  Recente updates

  3 grote voordelen van een comfortabele werkomgeving
  We richten ons huis comfortabel in, dus waarom onze werkplek niet? Onze werkomgeving heeft immers ee... Lees meer
  Vind de optimale bureau-opstelling door ons slimme algoritme
  Kantoorgebouwen gaan naar een blijvend lagere bezetting, verwachten kantoorinrichters. Daar komt het... Lees meer
  3 tips voor optimale bezetting en benutting van je gebouw
  Gebouwen zijn tegenwoordig veel meer dan een stapel stenen. Met behulp van moderne technologische op... Lees meer