Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met [email protected].

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: [email protected]

  demo

  Vitaler werken met slimme technologieën? Dat is waar de Workplace Vitality Hub en Beyond Eyes allebei in geloven. Sinds kort is Beyond Eyes dan ook trotse partner van de Workplace Vitality Hub.

  Slimme technologieën hebben een enorme impact op ons leven. Zo worden we fysiek steeds inactiever (‘zitten is het nieuwe roken’) en zorgt continu online zijn voor meer stress. Kortom: we laten ons steeds meer leiden door technologie. Maar wat als we dit eens omdraaien en digitale technologieën op een slimme en gepersonaliseerde manier inzetten zodat deze een vitale leefstijl ondersteunen in ons werk en onze werkomgeving?

  ’Het duurzaam maken van gezond gedrag’

  Workplace Vitality Hub

  Workplace Vitality Hub

  Zowel de Workplace Vitality Hub als Beyond Eyes zetten in op het duurzaam verbeteren van de werkende mens. Met expertise in slim gebouwbeheer en datagedreven oplossingen is Beyond Eyes sinds kort dan ook partner van de Workplace Vitality Hub. Dit tezamen met founding partners Fontys, imec, TNO, TU/e, HTCE en Twice. Gevestigd in het slimme en duurzame gebouw High Tech Campus 85 combineren alle partners hun kennis, technologie en ervaring om tot innovatieve en doeltreffende oplossingen te komen voor een vitale werkomgeving. Met behulp van slimme technologieën die ons als mens helpen vitaler te werken en leven.

  Zo stelt Jeroen Groenen (manager Beyond Eyes): “Dagelijks optimaliseren wij gebouwen aan de hand van data naar duurzame, veilige en gezonde werkomgevingen. Actief meewerken en bijdragen aan nieuwe en bewezen innovaties, die bijdragen aan de vitaliteit van gebouwgebruikers, maakt dat de Workplace Vitality Hub voor ons een uniek samenwerkingsverband is dat moet leiden tot baanbrekende oplossingen die bijdragen aan ons doel; building happy people”

  Living Lab

  Samen met andere partners uit het bedrijfsleven onderzoeken en ontwikkelen we in dit kantoorpand in een real life setting (living lab) nieuwe technologieën en de toepassingen daarvan. De werkende mens en zijn behoeften staan daarin centraal. Met de inzet van slimme, intuïtieve technologieën streven we ernaar om werknemers vitaler en gebouwen steeds gezonder te maken. Het resultaat? Gezondere mensen, gebouwen en bedrijven.

  Recente updates

  Beyond Eyes intensiveert samenwerking met bba binnenmilieu
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar verstevigt het nu al zijn samenwerking met partner bb... Lees meer
  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  Beyond Eyes breidt uit met legionellaspecialist Aqua Assistance
  Na de lancering van Beyond Eyes begin dit jaar, breidt het slimme platform nu verder uit met een par... Lees meer