Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Hoe je slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen creëert die klaar zijn voor de toekomst? We vertellen het je tijdens het Smart Buildings Event op 7 oktober!

  Veel organisaties bevinden zich vandaag de dag in een continue zoektocht naar hoe een veilig en gezond gebouw gefaciliteerd kan worden. Of jouw organisatie nu inzet op hybride werken of een volledige terugkeer: het vraagt in beide gevallen om een andere inzetbaarheid van het gebouw dan voor en tijdens de coronapandemie.

  Ben jij ook nog zoekende hoe je slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen voor nu, maar ook in de toekomst creeert? Hoe je je werkplekinrichting zo in kan richten dat deze past bij de nieuwe manier van werken? Hoe je de vitaliteit en gezondheid van medewerkers kan waarborgen? En hoe je een gebouw creert dat duurzaam en verantwoord met energie omgaat?

  Op donderdag 7 oktober neemt Beyond Eyes deel aan het Smart Buildings Event en geeft je antwoord op bovenstaande vragen. Tijdens deze dag staat het thema 'Smart & Adaptive Buildings' centraal. Beyond Eyes organiseert gedurende de dag vijf huiskamersessies waarin elke huiskamersessie een presentatie wordt gegeven over een bepaald onderwerp en vraagstuk. Ieder half uur kunnen er maximaal 10 bezoekers aan tafel aanschuiven om in een kleine intieme setting te sparren over hun uitdagingen en mogelijke oplossingen.

  In onderstaande weergave vind je een overzicht van de huiskamersessies van Beyond Eyes:

  Zo helpen wij jouw uitdagingen op het gebied van werkomgevingen, werkplekinrichtingen, vitaliteit en duurzaamheid succesvol aan te pakken. We geven je handvatten voor slimme en adaptieve gebouwen, die niet alleen nu maar in de toekomst mee kunnen veranderen met de activiteiten, wensen en behoeften van medewerkers binnen jouw gebouw. Centraal staat: inspireren, informatie uitwisselen en van elkaar leren.

  📅 Mis het niet en wees erbij op donderdag 7 oktober 09.30 – 18.00 uur.

  ➡️ Gratis aanmelden? Dat kan hier.
  ➡️ Meer informatie over het Smart Buildings Event? Je vindt het hier.

  Sprekers

  • Jeroen Groenen
   Manager bij Beyond Eyes. Jeroen heeft een passie voor slimme technologieën en zet zijn expertise graag in om met inspirerende potentievolle producenten en diensten aan de slag te gaan. Samen met zijn collega's wil Jeroen het initiatief (destijds BeSense) dat in 2017 is ontstaan naar een hoger niveau brengen waarin de eindgebruiker nog meer centraal staat.
  • Saskia Smulders
   Senior Sales Consultant bij Beyond Eyes. Saskia wil graag (toekomstige) klanten helpen bij het slimmer maken van het pand zodat gebruikers zich veilig en comfortabel voelen en daardoor kunnen bijdragen aan het realiseren van de doelen van hun werkgever. Saskia vindt het mooi dat dat weer bijdraagt aan een duurzamere wereld, maar ook aan nog meer happy people.
  • Remco van Woensel
   Product Owner bij Beyond Eyes. Remco houdt zich continu bezig met het blijven verbeteren van de dienstverlening binnen BE Equipped en BE Vital, samen met zijn ontwikkelteam en alle partners. Zijn doel is om daarmee de diensten een nóg betere bijdrage te laten leveren aan goed uitgeruste en vitale werkomgevingen voor alle gebouwgebruikers.
  • Maarten Nijhoff
   Manager Heijmans Energie Services en productmanager bij BE Energized. Maarten Nijhoff heeft ruime ervaring op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Sinds 2018 is hij betrokken bij Heijmans Energie Services dat gebouweigenaren en -gebruikers op pragmatische wijze helpt met de energietransitie.

  Recente updates

  3 dingen die veranderen als je gaat schoonmaken op basis van data
  De Internet-of-Things biedt nieuwe kansen voor de schoonmaakwereld. Door middel van slimme sensoren ... Lees meer
  Doelgericht schoonmaken met sensoren
  Sensoren en apps hebben grote invloed op het werk van de schoonmaker. Ze maken het werk niet alleen ... Lees meer
  3 voordelen van een duurzaam en energie-efficiënt gebouw
  “Het moet anders, maar vooral duurzamer”, is een veelgehoorde uitspraak van gebouwbeheerders. Door d... Lees meer