Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  In een tijd waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, is het prettig houvast en inspiratie te krijgen. Daarom was er eind maart het Workplace Xperience event. Beyond Eyes was er bij om in gesprek te gaan over de overgang naar hybride werken met professionals binnen Human Capital, Workplace Management en Real Estate.

  “Het Workplace Xperience event was voor ons het eerste fysieke evenement na de coronaperiode. Qua thema sloot het perfect aan bij actuele vraagstukken. De cijfers laten zien dat er veel kantoorruimte leegstaat. Organisaties worstelen met het vraagstuk wat je met die leegstaande ruimte kunt doen. Daarbij is de terugkeer naar kantoor hot topic. Dat maakte het evenement heel relevant, net als onze inbreng”, vertelt Jeroen Groenen, manager Beyond Eyes.

  Inzicht geven

  In een keynote liet Saskia Smulders, Senior Sales Consultant, zien hoe je in vijf stappen een gebouw creëert dat klaar is voor de toekomst van hybride werken. Iedereen heeft tenslotte recht op een gezonde, veilige en comfortabele (werk)omgeving. “Ik kijk terug op een goede sessie met mooie opkomst. En met relevante vragen van deelnemers. Een voorbeeld daarvan is de vraag over de populariteit van de dinsdag en donderdag als kantoordagen. Op die dagen is bijvoorbeeld 80% van de bureaus bezet, op andere dagen is dat soms maar 50%. Terwijl je maar een kleine verandering nodig hebt om dat verschil af te vlakken. Het is goed boven tafel te krijgen wat daarvoor nodig is, maar ook om medewerkers vervolgens dat inzicht te geven. Als zij zich er niet bewust van zijn, verandert er zeker niets. Onze klantverhalen zijn dan een mooi bewijs van wat er mogelijk is als je het onderwerp hybride werken slim aanpakt.”

  Meer weten

  Event gemist, maar wel een vraag? Maak een vrijblijvende afspraak om jouw vragen op het gebied van slimme, duurzame en gezonde werkomgevingen te bespreken.

  Benieuwd hoe je als organisatie grip krijgt op deze overgang naar het hybride werken? Hoe je in 5 praktische stappen jouw gebouw inricht voor het hybride werken? Je leest het in deze whitepaper.

  Recente updates

  Hoe waarborg je vitaliteit ten tijden van hybride werken?
  Uit recent onderzoek blijkt hybride werken zijn vruchten af te werpen. Zo worden met name flexibilit... Lees meer
  Whitepaper: in 5 stappen een futureproof gebouw ingericht voor het hybride werken
  Iedereen heeft recht op een gezonde, veilige en comfortabele (werk)omgeving, die past bij de nieuwe ... Lees meer
  Hybride werken vereist een organisch masterplan dat begint met technologie
  Hoe komt Heijmans tot het inrichten van een hybride organisatie? En hoe maakt Heijmans de verbinding... Lees meer