Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Op 14 en 15 juni werkten Heijmans, CSU en Winvision samen met elkaar tijdens de Beyond Eyes Hackathon. Benieuwd naar het winnende idee?

  Beyond Eyes faciliteert slim gebouwbeheer. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat Beyond Eyes nauw samenwerkt met experts op het gebied van smart buildings. Op 14 en 15 juni heeft Beyond Eyes een Hackathon georganiseerd. Tijdens deze tweedaagse Hackathon daagden drie organisaties (Heijmans, CSU en Winvision) elkaar uit om out-of-the-box te denken en verder dan het eigen vakgebied. Meer dan 30 hackathonners uit verschillende functies, branches en nationaliteiten werkten nauw met elkaar samen om het beste nieuwe idee voor Beyond Eyes te bedenken. Zo werd onder andere gebrainstormd over het verbeterpotentieel voor gebouwbeheersystemen, chatbots en het herinrichten van het dashboard van de App. De deelnemers werden continu gestimuleerd met de vraag: “Hoe maak je dit idee nog simpeler?” Dit om de toepasbaarheid van de verschillende ideeën te vergroten.

  Ondanks dat alle ideeën een podiumplaats verdienen, geldt zoals bij elke wedstrijd: er kan er maar één de beste zijn. Onder het motto “gebouwgebruikers zijn de meest waardevolle sensoren” bedacht het winnende team een manier om nog beter de feedback van gebouwgebruikers te kunnen genereren. Dit niet alleen door gebouwgebruikers op een simpelere manier om informatie te vragen, maar hen ook tegelijkertijd informatie, in de vorm van interessante feiten en data-inzichten, terug te geven. Zo werd een interessante invalshoek ontdekt, welke in de toekomst nog verder zal worden uitgewerkt. Want dat is waar Beyond Eyes voor staat: Building Happy People.

  Recente updates

  Belangrijke KPI's: productiviteit en tevredenheid
  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog: ze zijn het productiemid... Lees meer
  De mening van jouw gebouwgebruikers telt
  Hoewel het voor bedrijven mogelijk is om waardevolle inzichten te verkrijgen via anonieme data, is ... Lees meer
  3 tips voor optimale bezetting en benutting van je gebouw
  Gebouwen zijn tegenwoordig veel meer dan een stapel stenen. Met behulp van moderne technologische op... Lees meer