Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Heijmans en CSU bundelen vanaf 9 februari hun krachten en lanceren onder de naam Beyond Eyes een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. Een krachtige bundeling van kennis en kunde die een gezonde, comfortabele en duurzame (werk)omgeving mogelijk maken. Dankzij onze slimme diensten is een futureproof gebouw binnen handbereik. Je ontdekt er alles over op onze website: welkom bij Beyond Eyes.

  Bekijk onze video

  Jouw futureproof gebouw

  BeSense 'brengt balans in je gebouw' voor een gezonde en veilige omgeving, Beyond Eyes gaat daarin een stap verder. Dit door het gebruik en de beleving van je gebouw te verbinden met slimme technologie, waarbij de ervaring van je pandgebruikers centraal staat. Verder reikend dan het menselijk oog kan zien. Sensoren, data, inzichten en advies van onze experts maken het mogelijk. Wij zien waar moet worden schoongemaakt, wat de bezetting en benutting is van ruimtes, waar de luchtkwaliteit geoptimaliseerd moet worden en energie bespaard kan worden. Onze diensten fungeren kortom als de slimme ogen van jouw pand.

  Beyond Eyes is ontstaan vanuit het grotere geloof dat duurzame gebouwen bijdragen aan een gezondere wereld en zorg dragen voor het welzijn van de mensen die er verblijven. “Nu veel gebouwen tijdelijk niet of minimaal bezet zijn, is het moment daar om te investeren in oplossingen die bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving. Het gebruik van gebouwen staat in directe verbinding met het technische beheer daarvan. De waardevolle inzichten die we met dit platform verkrijgen, leidt tot een efficiënter en duurzamer gebouwmanagement", vertelt Marc de Vreede, directievoorzitter Heijmans Bouw & Techniek. “We verwachten in de toekomst het platform verder uit te breiden om ook met andere dienstverleners te bouwen aan een gezonde omgeving voor iedereen”.

  De toekomst van werken verandert structureel. Gebouwen worden meer ingericht volgens het principe ‘activity based working’, waarbij gekeken wordt naar de activiteit die in het gebouw plaatsvindt. “Er komt steeds meer vraag naar integrale smart building oplossingen. Met Beyond Eyes maken we werkomgevingen gezond en toekomstbestendig. Daarbij zetten we de mens centraal met oplossingen in een ecosysteem van partners. Door inzicht in de bezetting en de activiteiten, kan slimme schoonmaak toegepast worden. Schoonmakers kunnen effectiever te werk gaan en de gebruiker is tevredener met een fris en merkbaar schoon pand. De bundeling van de krachten van CSU en Heijmans zorgt voor een betere, slimmere en gezondere wereld en dat maakt ons trots”, vertelt Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur CSU.

  De diensten

  De diensten lenen zich voor elk type gebouw, zoals kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions en andere instellingen. De technologie en diensten van Beyond Eyes geven inzicht in gebruik en prestaties en helpen te verbeteren en te ontzorgen. Beyond Eyes heeft de ambitie om in de toekomst verder uit te breiden met andere diensten, nieuwe partners kunnen gemakkelijk gebruik maken van de technologie.

  • BE Equipped: een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten en het gebruik van het pand, zodat er efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.
  • BE Vital: een gezond gebouw met comfortabel klimaat dat bijdraagt aan de vitaliteit van de gebruikers. Dit zorgt voor een lager verzuim en een hogere tevredenheid.
  • BE Clean: makkelijker, sneller en duurzamer schoonmaken op basis van daadwerkelijk gebruik zodat gebruikers een hygiënisch, veilig en fijn gevoel ervaren.
  • BE Energized: duurzaam en verantwoord met energie omgaan door actief energiemanagement en het realiseren van energiebesparingen.

  Recente updates

  Beyond Eyes faciliteert slimme rechtbank
  Gisteren, maandag 3 mei, was het zover: de nieuwe rechtbank werd in gebruik genomen en de allereerst... Lees meer
  Terugblik lancering Beyond Eyes
  Op 9 februari presenteerden Heijmans, BeSense en CSU onder van leiding van Rens de Jong (BNR) een sl... Lees meer
  Event
  Werken in de Toekomst
  Op 9 februari presenteren Heijmans & CSU een slimme aanpak voor de werkomgeving van de toekomst,... Lees meer