Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kun je Beyond Eyes gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we je zien hoe de smart building applicatie werkt en geven we je een demo

Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter

Niet alle velden zijn ingevuld

  Hartelijk dank voor het aanvragen van de demo. Je ontvangt op korte termijn meer informatie hierover in je mailbox.

  Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid de spambox of neem contact op met info@beyondeyes.com.

  Veel kijkplezier!

  Met vriendelijke groet,
  Team Beyond Eyes

  T: +31 73 543 73 73
  E: info@beyondeyes.com

  demo

  Werknemers zijn de drijvende kracht achter iedere organisatie. Sterker nog, ze zijn het productiemiddel, maar tegelijkertijd ook de grootste kostenpost binnen organisaties. Het is dan ook niet voor niets dat productiviteit en tevredenheid belangrijke KPI’s zijn binnen veel organisaties.

  Binnen alle bedrijfskosten bestaat maar liefst 90% uit personeelskosten, volgens F-facts. Dit is een ontzettend hoog percentage. Helemaal als je dit percentage afzet tegen de gebouwgebonden kosten van 10%. Investeer je in het welzijn van medewerkers? Dan investeer je niet alleen in tevreden, gezonde en vitale werknemers, maar verlaag je ook nog eens personeelskosten. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere winstmarge.

  Tevredenheid

  Een factor die van grote invloed is op de personeelskosten, is tevredenheid. Tevredenheid bepaalt in grote mate de loyaliteit van een werknemer aan een organisatie. Hierdoor heeft tevredenheid een grote, directe invloed op de stabiliteit van je organisatie. Uit onderzoek van TwynstraGudde blijkt dat bijna 70% van alle medewerkers de werkplek de belangrijkste factor vindt. Als je je medewerkers tevreden wil houden is het dus belangrijk om in een goede werkomgeving te investeren. Of zoals Erik Boswinkel, directeur/bestuurder Vastgoed bij Roessingh, het samenvat: “Zorg je goed voor je personeel, dan zorgt je personeel ook goed voor jou.”

  Productiviteit

  Een gelukkige werknemer is 15% tot 20% productiever, aldus Trimbos. Productiviteit kun je meten aan de hand van effectiviteit en efficiëntie. Waar het bij effectiviteit gaat om de mate waarin een werknemer succesvol is in het produceren van een gewenst resultaat, heeft efficiëntie betrekking op de staat of kwaliteit van de prestaties van werknemers. Volgens Trimbos leidt een productiviteitsstijging van 1% (met 100 fte krachten) al tot €95.000 meer omzet. Het grootste verlies aan productiviteit wordt veroorzaakt door langdurig verzuim, zoals een depressie en burn-out. Het is dus belangrijk om het welzijn van je medewerkers te monitoren.

  Hoe waarborg je beiden?

  Maar nu is de grote vraag: hoe waarborg je tevredenheid en productiviteit binnen jouw organisatie? Het verzamelen van data over het gebruik van je pand en de beleving van medewerkers kan hierbij helpen. Zo maken de feedbacktools van Beyond Eyes inzichtelijk hoe goed verschillende ruimtes aansluiten bij de behoeften van gebouwgebruikers. Daarnaast wordt ook in de feedbacktool van Beyond Eyes de productiviteit beoordeeld in relatie met het binnenklimaat. In beide gevallen is niet alleen oog voor waar het goed gaat, maar vooral ook: waar kunnen verbeterslagen worden gemaakt. Wij durven gebouwgebruikers centraal te stellen. Van gezond en gelukkig naar productiever en meer omzet. Dat is waar Beyond Eyes in gelooft.

  Meer weten?

  Benieuwd naar de tevredenheid en productiviteit van jouw gebouwgebruikers?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Recente updates

  De mening van jouw gebouwgebruikers telt
  Hoewel het voor bedrijven mogelijk is om waardevolle inzichten te verkrijgen via anonieme data, is ... Lees meer
  3 tips voor een gezond en duurzaam gebouw
  Duurzaamheid: het moet anders, maar hoe? In dit artikel delen we 3 belangrijke tips voor een duurzaa... Lees meer
  Efficiënt en gezond werken in het kantoor van de toekomst
  Het futureproof kantoor draait om technologie, data, interieur en vooral om mensen. In het kantoor v... Lees meer